Handbal masculin. CSM Bucuresti s-a calificat in turneul Final 4 al Cupei Romaniei

CSM București a trecut cu bine peste primul meci oficial din 2017, reușind să se califice în turneul Final 4 al Cupei României, după ce s-a impus cu 26-25 pe terenul echipei Dunărea Călărași, în cadrul sferturilor de finală. Echipa lui Zvonko Shundovski a învins pentru a treia oară formația călărășeană în acest sezon.

Gazdele au condus mai bine de jumătate din acest meci, inclusiv la pauză (scor 16-13). CSM București s-a mobilizat însă exemplar, iar de la 13-17 după reluare a stabilit egalitatea la 18-18 și a preluat conducerea la 20-19 (min. 40). Pe final, Tigrii au avut un avantaj de două goluri, dar liniștea a fost adusă de Mario Blazevic, cu două intervenții excepționale.

CSM București a ajuns, așadar, la două meciuri distanță pentru a-și păstra trofeul cucerit în 2016. În turneul Final 4, care se va disputa în a doua jumătate a lunii mai, s-a mai calificat Potaissa Turda, după ce s-a impus cu 26-25 în partida cu Poli Timișoara. Miercuri se desfășoară și celelalte două sferturi de finală, HC Dobrogea Sud Constanța – HC Odorhei și Dinamo – Steaua.

CSM București: Iancu, Blazevic – portari; Georgievski 8, Negru 5, Bernatonis 4, Humet 2, Aslanian 2, Șomlea 2, Marijanac 1,  Stamate 1, Novanc 1, Roșu, Saurina, Rotaru, Stavrositu, Constantinescu.

Pentru Dunărea Călărași au marcat: Chikovani 10, Dospinescu 4, Kyrylenko 3, Halca 3, Acatrinei 2, Gavriloaia 1, Ignat 1, Carali 1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share