Handbal masculin. CSM București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României în ultimul meci oficial al anului

CSM București continuă cursa de apărare a trofeului Cupei României, după ce s-a calificat sâmbătă seara în sferturile de finală. Trupa lui Zvonko Shundovski a câștigat cu 29-27 pe terenul echipei CSM Satu Mare, în cadrul optimilor de finală.

Tigrii au fost la conducere pe întreaga durată a jocului, dar echipa gazdă a ținut aproape și a reușit să egaleze în câteva rânduri, atât în prima parte, cât și în repriza secundă. Poarta a dat siguranță echipei, în condițiile în care sătmărenii au irosit patru aruncări de la 7 metri. După 14-13 la pauză, CSM București și-a atins obiectivul pentru acest meci, calificarea în faza următoare a Cupei României. Diferența cu care s-a impus la final nu a contat.

În sferturile de finală s-au mai calificat Dinamo, Steaua, HC Dobrogea Sud Constanța, HC Odorhei, Potaissa Turda, Poli Timișoara și Dunărea Călărași. Pentru CSM București a fost ultimul meci oficial din 2016. Competițiile interne se vor relua în 2017 la începutul lunii februarie, după încheierea Campionatului Mondial din Franța.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share