Handbal masculin. CSM Bucuresti reia asaltul pentru a reveni in prim-planul Ligii Nationale

După o pauză de aproximativ două săptămâni, CSM București revine în Liga Zimbrilor hotărâtă să recupereze din terenul pierdut în prima parte a sezonului. Într-un meci din etapa a 11-a, echipa pregătită de Zvonko Sundovski va evolua sâmbătă, ora 13:00, în Sala Rapid (în direct pe DigiSport și Dolce Sport), într-o partidă cu HC Adrian Petrea Reșița. Tigrii au ca obiectiv trei puncte, cu care s-ar apropia la 5 puncte de locul 3, ocupat în acest moment de HC Odorhei.

CSM București se află pe o pantă ascendentă după ce a câștigat ultimele două jocuri de campionat. În plus, mai mulți jucători revin la echipă după o perioadă excelentă. Iulian Stamate, Adrian Rotaru, Nicușor Negru și Ionuț Iancu au fost la echipa națională, care în această perioadă a câștigat două meciuri foarte importante cu Belarus (26-23) și Polonia (28-23), în preliminariile Campionatului European din 2018. De asemenea, începând din această săptămână, Zvonko Sundovski poate conta și pe serviciile lui Sasa Marijanac, un jucător important al clubului în ultimele sezoane. El a debutat la naționala Bosniei și a primit, astfel, viză pentru a evolua din nou în Liga Zimbrilor. De partea cealaltă, Reșița traversează momente mai dificile, dar nu trebuie uitat faptul că a reușit în acest sezon să îi ia un punct campioanei Dinamo.

În sezonul trecut, CSM București și HC Adrian Petrea Reșița s-au întâlnit nu mai puțin de cinci ori, în sezonul regulat, play-off și Cupa României. Tigrii au câștigat trei partide, iar alte două s-au terminat la egalitate (partida din sferturile de finală ale Cupei României s-a încheiat în cele din urmă cu victorie, după executarea aruncărilor de la 7 metri. În timpul regulamentar scorul a fost 24-24).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share