Handbal masculin. CSM Bucuresti incheie turul in Liga Zimbrilor cu o super-partida

CSM București va înfrunta HC Dobrogea Sud Constanța în etapa a 13-a în Liga Zimbrilor, ultima a turului. Partida este programată miercuri, de la ora 16:00 (în direct pe TVR2), în Sala Rapid.

Față în față se vor afla două dintre cele mai în formă echipe ale momentului, chiar dacă în acest moment diferența din clasament este de 12 puncte în favoarea Constanței. CSM București a câștigat ultimele patru partide și a revenit în bătălia pentru primele patru locuri ale ierarhiei la zi, după un debut de sezon cu unele sincope. Adversarii au o serie și mai impresionantă, de 11 victorii la rând, cu care au urcat pe locul 1 în Liga Zimbrilor.

CSM București și HC Dobrogea Sud Constanța se întâlnesc pentru a doua oară în scurta istorie a întâlnirilor directe. Prima bătălie a avut loc în primăvară, în turneul Final 4 al Cupei României de la Brăila, când Tigrii s-au calificat în finală după un succes cu 26-24. Ulterior, CSM avea să câștige și trofeul. Partida de miercuri are o semnificaței importantă pentru antrenorul Zvonko Sundovski, care își va reîntâlni o bună parte din elevii cu care a lucrat trei sezoane la HCM Constanța.

Partida va fi condusă de cuplul de arbitri M. Pintea (Cluj) / M. Sas (Bihor).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share