Handbal masculin. CSM Bucuresti, clubul cu cei mai multi jucatori la echipa nationala de seniori

Selecționerul României, Xavier Pascual, a anunțat vineri lista cu jucătorii care vor evolua în jocurile cu Belarus (2 noiembrie, deplasare) și Polonia (6 noiembrie, Cluj), primele două partide în preliminariile Campionatului European de handbal masculin din 2018. Între cei 19 tricolori se regăsesc și patru componenți ai echipei CSM București: portarul Ionuț Iancu, extrema stângă Andrei Nicușor Negru și pivoții Iulian Stamate și Adrian Rotaru. Aflat la debutul la prima reprezentativă de seniori, Rotaru a mărturisit că: ”Sunt foarte fericit să mă aflu în vederile noului selecționer și mă bucur că voi avea ocazia, încă o dată, să lupt pentru România.” CSM București devine, astfel, clubul cu cei mai mulți jucători la naționala României, care încearcă să revină la un turneu final după o pauză de 7 ani. De asemenea, Georgievski (Macedonia), Blazevic, Marijanac (Bosnia) și Bernatonis (Lituania) au fost convocați la echipele naționale pentru a susține meciurile din campania de calificare la CE.

14803232_1324175577616614_1657887742_o

Reunirea tricolorilor este prevăzută pentru 30 octombrie la București. Până atunci, Tigrii vor mai susține două jocuri în Liga Zimbrilor, cu Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11:00, Sala Rapid) și CSM Făgăraș (26 octombrie, ora 18:00, în deplasare). Pentru aceste partide, CSM București și-a propus să obțină șase puncte, cu care să revină în zona locurilor de play-off. „Trebuie să câștigăm!”, a declarat Rotaru.

Partida CSM București – Politehnica Timișoara va fi arbitrată de I. Barbu – G.Badiu (ambii din Cluj). Vă așteptăm la Sala Rapid să-i susținem pe Tigrii în tentativa lor de a reveni acolo unde le este locul, între echipele fruntașe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share