Handbal masculin. CSM Bucuresti a pierdut la limita in deplasarea de la Odorhei

Într-un meci devans din etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor, CSM București a pierdut cu 26-25, în deplasare, cu HC Odorhei. Istoria jocului a fost scrisă în ultimele 2 minute, când gazdele au înscris două goluri consecutive la scorul de 24-24.

Chiar dacă a avut mai multe absențe în echipă, precum căpitanul Stamate, Rotaru și Militaru, CSM București a avut o evoluție peste media jocurilor disputate până acum în campionat și vreme de 58 de minute a dat senzația că poate obține cel puțin un punct. Marius Novanc a avut o evoluție la superlativ în atac, dar punctul forte al echipei a fost apărarea și portarul Ionuț Iancu, care a făcut un alt meci foarte bun, după cel de sâmbătă cu Zamet.

Partida a fost destul de echilibrată, ambele echipe aflându-se la conducere în mai multe rânduri. Până la urmă, CSM București a plătit tribut greșelilor din atac, dar și ratărilor, speculate de HC Odorhei pe contraatac și faza a doua. În minutul 58, Nicu Negru a încercat să egalaze din extrema stângă, la scorul de 24-25, dar a fost blocat de portarul advers. Gazdele au plecat apoi rapid în atac și s-au desprins la 26-24, după un gol înscris de Komogorov. În timpul rămas la dispoziție, mai puțin de un minut și jumătate, CSM București nu a mai înscris decât o singură dată. Astfel, Tigrii au pierdut cu 26-25 și rămân pe locul 8 în Liga Zimbrilor.

HC Odorhei – CSM București 26-25 (12-12)

CSMB: Iancu, Ciobanu, Blazevic – portari; Bernatonis 4, Georgievski 4, Saurina 3, Stavrositu, Răpciugă, Humet 5, Novanc 6, Șomlea 1, Negru 2, Roșu, Aslanian, Mănescu.

Pentru HC Odorhei au înscris: Mihalcea 10, Komogorov 5, Onyejekwe 3, Peric 3, Kuzmanovski 2, Talas 1, Markez 1, Ghiţă 1.

Următorul meci al Tigrilor este sâmbătă, în Croația, cu RK Zamet, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Cupei EHF. Returul începe de la scorul de 29-23 pentru CSM București.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share