Handbal masculin. CSM Bucuresti a obtinut a treia victorie consecutiva in Liga Zimbrilor si a urcat pe locul 5

CSM București a urcat încă o poziție în Liga Zimbrilor la handbal masculin, după ce a câștigat sâmbătă cu 27-24 partida de pe teren propriu cu CS HC Adrian Petrea Reșița (13-10). Tigrii au înregistrat a treia victorie consecutivă și sunt acum pe locul 5.

La prima vedere a părut un duel disproporționat prin prisma rezultatelor din ultima vreme, dar formația vizitatoare a venit să-și vândă scump pielea și a dat o replică foarte bună. Așa cum, de altfel, a făcut-o și în jocurile din sezonul trecut, când a reușit să obțină două rezultate de egalitate la București, în timpul regulamentar (meciul din Cupa României a fost decis apoi la aruncările de la 7 metri). Pe tot parcursul jocului, CSM București nu s-a putut desprinde la mai mult de 4 goluri, diferența maximă atinsă spre sfârșitul primei reprize, când a condus cu 11-7 și 12-8.

Dirijată foarte bine de Emilian Turcu, Reșița a reușit să refacă handicapul la începutul reprizei a doua și chiar a preluat conducerea în minutul 41, scor 17-16. După câteva minute de joc echilibrate, băieții lui Zvonko Sundovski au gestionat perfect momentele importante și s-au desprins în câștigători. Ionuț Ciobanu și Ionuț Iancu au avut câteva intervenții foarte oportune, iar francezul Saurina a făcut diferența pe tabela de marcaj cu două goluri de la linia de 9 metri. CSM București s-a impus la sfârșitul celor 60 de minute cu 27-24 și și-a fixat următoarea țintă în Liga Zimbrilor, locul 4.

CSM București – CS HC Adrian Petrea Reșița 27-24 (13-10)

Iancu, Ciobanu – portari; Bernatonis, Georgievski 5, Saurina 6, Stavrositu 1, Novanc 5, Șomlea 2, Marijanac, Negru 4, Roșu 1, Rotaru, Aslanian 3, Mănescu, Stamate. Antrenor: Zvonko Shundovski

Pentru HC Adrian Petrea Reșița au marcat: Vaidasigan 5, Turcu 4, Huta 3, Pîrvan 3, Bahan 3, Rohozneanu 2, Ignat 2, Dospinescu 1, Trifkovic 1.

În următoarea etapă, CSM București va evolua miercuri în deplasare cu CSU Suceava.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share