Handbal masculin. Aur suta la suta CSMB! Tigrisorii de la J4 – campioni nationali

CSM București și-a mai trecut un titlu național în palmaresul sezonului 2015-2016 la handbal, unul cu adevărat de excepție. Ultimul AUR vine de la echipa de juniori 4, care s-a impus la turneul final disputat la Sfântu Gheorghe, în perioada 23-26 iunie. Un rezultat remarcabil, cu atât mai mult cu cât toți jucătorii sunt crescuți la Centrul de Copii și Juniori al CSMB.

Evoluțiile „tigrișorilor” au fost apreciate și de organizatori astfel încât doi dintre ei au fost recompesați cu premii individuale: Dmitrii Bespalii a fost desemnat Cel mai bun inter dreapta, în timp ce Andrei Bolma a câștigat titlul de Cel mai bun pivot.

Rezultatele Tigrișorilor la turneul final

Rezultate în Grupa B
36-15 cu HC Torok Rm. Vâlcea
24-20 cu CSU Suceava
36-17 cu Minaur Baia Mare
Clasament: 1. CSMB 6p, 2. CSU Suceava 4p, 3. Minaur Baia Mare 2p, 4. HC Torok Rm. V. 0p.

Rezultate în Grupa Principală 1
21-24 cu CS Știința Municipal Dedeman Bacău
23-17 cu LPS Tg. Mureș
Clasament: 1. CSM Bacău 6p, 2. CSM București 4p, 3. CSU Suceava 2p, 4. LPS Tg. Mureș 0p.

Semifinale
23-17 cu CS HC Adrian Petrea Reșița

Finală
26-25 (14-11) cu CS Știința Municipal Dedeman Bacău

Lotul de jucători
Alexandru Pașca, Mihai Licurici, Alexandru Botezatu, Dragoș Neagu, Mario Moraru, Albert Condrea, Radu Metcan, Bogdan Oancea, Bogdan Voica, Dmitrii Bespalii, Cătălin Matei, Alexandru Clocotan, Florin Toma, Andrei Bolma, Andrei Ciontoiu, Costi Ilieș, Vlad Popescu, Gary Radu.
Antrenori: Florica Vasile, Robert Roată
Coordonator CCJ: Aurelia Mărgulescu

Bogdan Vasiliu – director general CSM București: ”Bravo, Tigrișorilor! Este un aur la fel de valoros ca și cel de la Champions League sau CEV Challenge Cup, deoarece este prima medalie de aur 100% CSMB. Toți jucătorii sunt proveniți de la Centrul de Copii și Juniori al CSM București”.

Robert Roată – antrenor: ”Încă îmi pare un vis faptul că acești băieți extraordinari au câștigat medalia de aur sub îndrumarea mea și a colegei mele, Florri Vasile, dar încet și sigur devin conștient de realitate și mă simt cel mai împlinit om din lume. Vă mulțumesc, campionilor!”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share