Handbal masculin. Am pierdut o lupta, insa razboiul pentru titlu nu s-a incheiat

Tigrii au cedat vineri în deplasare, în primul meci al finalei Ligii Naționale masculine: Dinamo – CSM București 34-20 (17-6).

A fost un meci în care jucătorii noștri nu s-au regăsit absolut deloc, joc marcat poate și de oboseala acumulată în ultima perioadă. Comparativ cu adversara din finală, CSM București a avut de trecut printr-un Final 4 al Cupei României, pe care l-a și câștigat, apoi a disputat un meci în plus în semifinale. De la partida de luni cu Turda au fost prea puține zile pentru ca oboseala să dispară.

În condițiile în care CSMB a întâlnit o echipă mult mai proaspătă, aflată într-o zi fastă, scorul a căpătat proporții încă din prima parte. Zvonko Shundovski a cerut de două ori time-out până la prima pauză, pentru a mai redresa câte ceva, dar nu a fost să fie ziua noastră.

Un meci pe care Tigrii trebuie să-l uite repede și să arate la meciul următor al finalei, programat pe 25 mai, la ora 19:00, la Sala Rapid, că alta este adevărata lor față. Titlul nu e jucat!

CSMB: Iancu, Blazevic – Negru 7, Milosevic 4, Humet 3, Kostadinovic 2, Rotaru 2, Militaru 1, Constantinescu 1, Mojsovski, Stavrositu, Simovic, Marijanac, M. Răpciugă, Ungureanu, Stamate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share