Handbal masculin. A treia victorie consecutiva la scor in Liga Nationala

Tigrii au obținut a treia victorie consecutivă la scor în Liga Națională masculină la handbal și au matematic locul 2 asigurat la finele sezonului regulat: CSM București – Potaissa Turda 38-29 (18-11). Echipa antrenată de Zvonko Shundovski nu a mai pierdut de la 18 noiembrie 2015, de la meciul cu Steaua, echipă pe care o va întâlni în etapa următoare, în deplasare. Tigrii au astfel ocazia să-și ia revanșa în fața formației militare.

Meciul cu Potaissa Turda a avut un pic de neprevăzut doar în prima repriză, când CSMB s-a desprins la 10-5, dar oaspeții au revenit pînă la un singur gol pe tabelă, 11-10 (min. 23). A fost un simplu foc de paie, pentru că apărarea ”albaștrilor” a fost la înălțime, iar până la pauză diferența de pe tabelă a crescut simțitor. Mai întâi la opt goluri, 18-10, iar mai apoi la șapte, 18-11 (scorul după 30 de minute).

În partea a doua, CSMB a controlat jocul în stil de echipă mare, astfel că nu s-a pus niciun moment în discuție problema învingătoarei, ci doar diferența de la final. Principalii marcatori au Tigrilor au fost Humet și Negru, cu câte 10 goluri.

CSMB: Iancu, Blazevic – Humet 10, Negru 10, Milosevic 6, Stamate 3, Stavrositu 2, Marijanac 2, Rotaru 2, Constantinescu 1, Kostadinovic 1, Ungureanu 1, Militaru, Răpciugă, Mojsovski, Novanc. Antrenor: Zvonko Shundovski

Pentru CSM București urmează sâmbătă cel de-al cincilea meci din Grupa D a Cupei EHF, cu Helvetia Anaitasuna (Sala Polivalentă, ora 15:30).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share