Handbal masculin. A treia victorie a Tigrilor: 32-25 cu CSM Satu Mare

Vicecampioana României a contabilizat a treia victorie din actuala ediție a Ligii Zimbrilor. CSM București s-a impus sâmbătă pe teren propriu, la Sala Rapid, scor 32-25 (13-13) în fața formației CSM Satu Mare. Partida a contat pentru etapa a șasea a principalei competiții interne.

Tigrii au intrat mai greu în joc. În minutul 11, la scorul de 3-7, antrenorul Zvonko Shundovski a cerut time-out. Nici în următoarele nouă minute lucrurile nu au mers așa cum trebuie pentru Tigri, iar oaspeții s-au desprins la un maxim de cinci goluri, ultima dată la 6-11 (min. 20). Cu orgoliul zgândărit, vicecampionii au început să se apere mult mai bine și cu un atac impulsionat de Negru au trecut la conducere, 13-12 (min. 30). La pauză, a fost egal 13-13.

În repriza a doua, Tigrii au jucat mult mai aproape de valoarea lor, iar meciul nu a mai avut istoric. Diferența a crescut până la șapte goluri, prima dată la 25-18 (min. 48) și ultima dată la final, 32-25. Victoria obținută la o diferență clară vine perfect înainte de deplasarea de la Turda, din etapa a șaptea. ”Ne așteaptă un meci dificil, dar nu ne gândim decât la victorie. Nu trebuie să mai facem pași greșiți pentru a compensa cele trei înfrângeri din debutul campionatului”, a declarat Iulian Stamate.

CSM București: Iancu, Blazevic, Ciobanu – Georgievski 6, Saurina 6, Negru 6, Stamate 4, Bernatonis 3, Humet 3, Novanc 3, Roșu 1, Stavrositu, Rotaru, Șomlea, Aslanian, Mănescu.

CSM Satu Mare (marcatori): Lazic 7, Olah 4, Stan 3, Mureșan 2, Munea 2, Crăciun 2, Dinescu 2, Mateș 1, Bejinariu 1, Suciu 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share