Handbal. Liga Nationala. Senzatie de deja vu: egal cu Resita

Tigrii au încheiat la egalitate partida disputată marți pe teren propriu în etapa a 22-a a Ligii Naționale: CSM București – HC Adrian Petrea Reșița 29-29 (17-12).

Meciul de la Sala Polivalentă din Capitală a fost similar cu cel jucat de cele două echipe în Cupa României, pe 30 ianuarie. Și acum, ca și atunci, Tigrii au condus la o diferență categorică în prima parte, dar la finalul celor 60 de minute tabela a arătat egalitate. De data aceasta, diferența maximă a fost de șapte goluri, 16-9 (min. 27) și 17-10 (min. 29). CSM a început perfect, cu o apărare excelentă și cu Humet imposibil de oprit în atac (șase goluri în prima repriză).

Ceea ce părea o misiune ușoară pentru jucătorii antrenați de Zvonko Shundovski s-a transformat într-o luptă încrâncenată. Reșițenii au recuperat gol după gol, au egalat la 25 (min. 52) și au ajuns să aibă avantaj de două goluri, 27-29 (min. 56). Zvonko Shundovski a cerut time-out, iar în ultimele patru minute CSM a reușit să egaleze și chiar a avut șansa ultimului atac, fără să poată însă concretiza. Tigrii rămân pe locul doi în clasament, cu 50 de puncte.

CSM București: Blazevic, Iancu – Humet 8, Milosevic 5, Marijanac 5, Novanc 4, Constantinescu 3, Răpciugă 2, Mojsovski 1, Stavrositu 1, Stamate, Militaru, Kostadinovic, Negru, Ungureanu. Antrenor: Zvonko Shundovski

Pentru Tigri urmează sâmbătă meciul cu Ystads (Suedia), din Cupa EHF – Grupa D, programat la Sala Polivalentă, ora 13:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share