Handbal. Juniorii 2 defileaza in grupa D a Campionatului National

Formația pregătită de Alexandru Cristea și Florin Apostol a încheiat primul turneu de sală cu maxim de puncte și au asigurată prezența la turneul semifinal 1. Competiția, disputată în perioada 3-6 martie, a avut loc pe teren neutru, în comuna Cornu, jud Prahova, iar tinerii handbaliști de la CSM București au învins, pe rând, echipele CT Media București, GSIP Moreni, CS Constelația Giurgiu și CSS 2 București.

Rezultate

CSM București – CT Media București 50-18 (24-6)

CSM București – GSIP Moreni 32-24 (16-14)

CSM București – CS Constelația Giurgiu 42-16 (21-8)

CSM București – CSS 2 București 36-22 (15-14)

Antrenorul Alexandru Cristea a mărturisit că „acest turneu a fost unul de tranziție, de pregătire pentru turneele semifinale. Sunt mulțumit de evoluția băieților, per ansamblu, dar meciurile cu adevărat grele se vor juca din faza următoare, iar acolo vom vedea care ne este adevărata valoare. Am încredere în această echipă!”

Cei mai buni marcatori ai CSMB au fost Mihai Nica și Mihai Milu, componenți ai lotului național de cadeți, fiecare cu câte 36 de reușite. Lotul complet deplasat de Alexandru Cristea la Cornu este compus din: Sebastian Baciu, Andrei Lazar, Alex Iordache, Sebastian Schitu – portari, Mihai Nica (36 goluri), Claudiu Mazilescu (2), Cristian Miftode (29), Mihai Milu (36), Eric Usein (5), Denis Vasile (15), Cosmin Tunaru (5), Iulian Popescu (6), Andrei Toma (3), Sebastian Stoica (16), Bogdan Anca (7).

În actuala ediție, „tigrișorii” au disputat 16 partide și au obținut tot atâtea victorii. Ba mai mult de-atât, formația pregătită de Alexandru Cristea are cel mai bun atac din țară, cu o medie de 38,31 de goluri pe meci.

Turneul de sală 2 se va disputa în perioada 18-20 martie, acolo unde CSM București va înfrunta echipele CS Dinamo București și CSS 3 Steaua București.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share