Handbal. Juniori 4. Fără emoții către turneul final

De la cei mai mari la cei mai mici, „tigrii” continuă să impresioneze handbalul românesc. Ultima echipă a CSM București calificată la turneul final este cea de juniori 4. Micuții handbaliști pregătiți de Flori Vasile și Robert Roată au încheiat turneul semifinal, disputat la sala de sport a Școlii nr 30 din București în acest weekend, pe prima poziție și cu victorii pe linie. Jucătorii formați în cadrul Centrului de Copii și Juniori au avut un parcurs excelent în această fază a competiției, singura întâlnire care a dat emoții celor prezenți fiind cea cu CS Topoloveni.

 

Rezultate turneu semifinal RO3+RO8 – București, 28-29 mai 2016

CSM București – ACS Olimpic Mizil 27-15
CSM București – CS Topoloveni 20-19
CSM București – Dinamo București 24-8
Finala: CSM București – CSM Ploiești 28-16

Lotul reprezentativ al CSM București care a participat la turneul semifinal este compus din:  Pașca Alexandru, Licurici Mihai, Ștefan Marius, Neagu Dragoș, Condrea Albert, Radu Garry, Voica Bogdan, Clocoțan Alexandru, Bespalii Dmitrii, Toma Florin, Mețcan Radu, Bolma Andrei, Ciontoiu Andrei, Popescu Vlad, Oancea Bogdan, Moraru Mario și Botezatu Alexandru. Antrenori: Flori Vasile și Robert Roată. Coordonator CCJ: Aurelia Mărgulescu

Turneul final se va disputa în perioada 23-26 iunie, într-o locație ce urmează a fi stabilită de Federația Română de Handbal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share