Handbal. Juniori 3. „Tigrisorii” s-au calificat la turneul semifinal 2

Echipa pregătită de Florin Apostol, Dan Culinovschi și Alexandru Cristea a obținut calificarea la turneul semifinal 2. CSMB a încheiat grupa a II-a a primului turneu semifinal, disputat la Mediaș, pe locul 2, la distanță de 3 puncte de liderul LPS Cluj. „Tigrișorii” au obținut 2 victorii și o infrângere, contabilizând un total de 7 puncte. La finele acestui turneu, antrenorul Florin Apostol a declarat că: „echipa a jucat foarte bine. Sunt extrem de mulțumit de faptul că băieții au pus în aplicare acțiunile tactice lucrate la antrenamente. Suntem foarte bucuroși pentru această calificare și țin să-i felicit pe toți pe această cale.”

Rezultate obținute la turneul semifinal 1 

CSM București – CS Top Arena Topoloveni 33-28 (17-16)
LPS Cluj – CSM București 38-26 (19-14)
CSM București – CS Olimpic Mizil 38-30 (17-12)

Echipa de juniori 3 a Clubului Sportiv Municipal București este campioană națională en-titre, dar lotul de jucători s-a schimbat în proporție de 90%. Majoritatea tinerilor handbaliști care compun actuala formație provin din Centrul de Copii și Juniori al CSMB și sunt născuți în anul mic la această categorie de vârstă, 2001-2002.

„Tigrișorii” care au făcut deplasarea la Mediaș sunt: Andrei Drăgoi, Adrian Jecu – portari, Marius Ioniță, Andrei Zipiș, Florin Toma, Călin Dedu, Vlad Popa, Mircea Cernăcuți, Ionuț Drăghici, Alex Moise, Radu Vilsan, Dan Duță, Cosmin Tunaru, Ștefan Ciontoiu și Sergiu Puiu. Antrenori: Florin Apostol, Alexandru Cristea și Dan Culinovschi. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

La turneul semifinal 2 se califica primele două echipe din fiecare grupă. CSMB  va face parte din grupa A și va lupta pentru un loc la turneul final cu locul 1 din grupa 1 (LPS Vaslui), locul 1 din grupa 3 (CSS Odorheiu Secuiesc) și locul 2 din grupa 4 (CSS Galați). Competiția se va desfășura în perioada 20-22 mai, pe teren neutru, într-o locație ce urmează a fi stabilită de către Federația Română de Handbal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share