Handbal. Juniori 3. Tigrisorii obtin o calificare surprinzatoare la turneul final

Cea mai surprinzătoare veste a weekendului trecut a venit de la Onești, acolo unde juniorii 3 au obținut calificarea la turneul final cu o singură victorie. Performanța este cu atât mai mare cu cât majoritatea componenților echipei provin din Centrul de Copii și Juniori ai CSM București. Jucătorii pregătiți de Florin Apostol, Dan Culinovschi și Alexandru Cristea au început turneul cu două înfrângeri, împotriva echipelor CSS Odorheiul Secuiesc și LPS Vaslui, care le-a redus considerabil șansele la calificare. Speranțele au reînceput să apară după ce CSS Galați a produs surpriza etapei a doua și a învins Odorheiul, astfel încât „tigrișorii” aveau nevoie de o victorie la peste 5 goluri în ultimul meci. Cea de-a treia partidă a fost extrem de disputată, iar CSMB și CSS Galați au mers de la egal la egal până în minutul 45. Un time-out al antrenorilor a fost decisiv în soarta calificării. Cu o apărare om la om și fazele de atac duse rapid și finalizate cu gol au dus la câștigarea meciului la o diferență de 7 goluri, astfel încât CSM București și-a asigurat prezența la turneul final.

Rezultatele înregistrate la turneul semifinal II

CSM București – CSS Odorheiul Secuiesc 30-34 (16-17)
LPS Vaslui – CSM București 37-22 (17-10)
CSM București – CSS Galați 30-23 (14-13)

Grupa a fost dominată clar de LPS Vaslui, astfel încât clasamentul final a arătat în felul următor:

  1. LPS Vaslui
  2. CSM București
  3. CSS Odorheiul Secuiesc
  4. CSS Galați

Lotul deplasat la Onești a fost compus din: Andrei Drăgoi, Adrian Jecu – portari, Marius Ioniță, Andrei Zipiș, Florin Toma, Călin Dedu, Vlad Popa, Mircea Cernăcuți, Ionuț Drăghici, Alex Moise, Radu Vilsan, Dan Duță, Cosmin Tunaru, Ștefan Ciontoiu și Sergiu Puiu. Antrenori: Florin Apostol, Alexandru Cristea și Dan Culinovschi. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

Turneul final se va disputa în perioada 8-12 iunie pe teren neutru, într-o locație ce urmează a fi stabilită de Federația Română de Handbal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share