Handbal. Juniori 2. Tigrisorii ocupa locul 5 la turneul final

Formația pregătită de Alexandru Cristea și Florin Apostol a încheiat sezonul pe locul 5. Cu o singură înfrângere în acest campionat, „tigrișorii” s-au clasat pe locul 3 în grupa A a turneului final, disputat la Sighișoara în perioada 15-19 iunie, loc care i-a trimis doar în finala pentru locurile 5-6.

În cele 3 meciuri disputate în grupă, CSMB a înregistrat o victorie, un egal și o înfrângere, rezultate insuficiente pentru clasarea între primele 4 echipe din țară. Handbaliștii noștri au terminat sezonul cu o victorie în fața echipei CSȘ Galați care le-a asigurat locul 5 la turneul final. Evoluțiile bune ale „tigrișorilor” nu au fost trecute cu vederea, astfel încât doi dintre ei au fost recompensați cu premii individuale: Mihai Nica a fost desemnat „Cea mai bună extremă stânga”, iar Mihai Milu – ”Cel mai bun coordonator”.

La finalul turneului, Alexandru Cristea a declarat: „Este foarte frustrant să pierzi un meci în tot campionatul și să termini pe locul 5. Am avut un lot nou, format în doar 10 luni dintr-o majoritate de jucători care nu au participat până acum la un turneu final, iar pentru asta locul 5 este o performanță. Din păcate, acea singură înfrângere a venit în cel mai prost moment.”

Rezultate Turneu Final – Sighisoara, 15-19 iunie

CSM București – LPS Piatra Neamț 24-24 (8-10)
CSM București – LPS Suceava 27-28 (16-15)
CSM București – Academia de Handbal Minaur Baia Mare 26-24 (14-8)
Finala 5-6: CSM București – CSȘ Galați 31-26 (17-11)

Clasament final

1. CSȘM Bacău
2. AHC Potaissa Turda
3. LPS Suceava
4. Academia de Handbal Minaur Baia Mare
5. CSM BUCUREȘTI
6. CSȘ Galați
7. LPS Piatra Neamț
8. LPS. I Balaș Soter Buzău

„Tigrișorii” care au obținut locul 5 pe țară sunt: Sebastian Baciu, Andrei Lazar, Alex Iordache, Sebastian Schitu – portari, Mihai Nica, Claudiu Mazilescu, Cristian Miftode, Mihai Milu, Eric Usein, Denis Vasile, David Sauca, Iulian Popescu, Andrei Toma, Sebastian Stoica, Bogdan Anca, Aron Dedu, Alexandru Moise. Antrenori: Alexandru Cristea și Florin Apostol. Kinetoterapeut: Radu Șuță. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share