Handbal. Juniori 2. „Tigrisorii”, locul 2 la Cupa „Fulgilor de nea”

Juniorii 2, pregătiți de Alexandru Cristea, au participat, în perioada 22-24 ianuarie, la Cupa „Fulgilor de nea”, organizată de AHC Potaissa Turda. Turneul a reunit 10 dintre cele mai bune echipe din țară, fiind un real test în vederea pregătirii pentru fazele superioare ale Campionatului Național. Participantele au fost distribuite în 2 grupe a câte 5 echipe, iar CSM București a defilat în grupa B: 29-24 cu LPS Piatra Neamț, 28-27 cu LPS Cluj-Napoca (echipa campioană la categoria de vârstă 1999-2000), 28-17 cu CSS Odorhei, 33-22 cu LPS Banatul Timișoara (juniori 1). În finala mare, „tigrișorii” i-au avut adversari pe handbaliștii de la CSSM Bacău. Din păcate, oboseala și-a spus cuvântul, iar victoria a revenit moldovenilor, care s-au impus cu 33-21. Pe poziția a treia s-au clasat gazdele de la AHC Potaissa Turda.

Antrenorul Alexandru Cristea s-a declarat mulțumit de acest test, mărturisind că: „Obiectivul nostru a fost îndeplinit. Ne-am dorit extrem de mult să participăm la această cupă deoarece știam că genul acesta de meciuri ne vor aștepta și la turneele semifinale. Totul a decurs aproape perfect, iar băieții au făcut un meci impecabil cu LPS Cluj-Napoca, una dintre pretendentele la medalia de aur în acest sezon. Totuși, meciul cu CSSM Bacău ne-a demonstrat că mai avem mult de muncă.”  

Lotul deplasat de Alexandru Cristea la Turda a fost format din: Sebastian Baciu (desemnat Cel mai bun portar al turneului), Alexandru Iordache, Andrei Lazăr, Sebastian Schitu – portari, Cristian Miftode, Claudiu Mazilescu, Mihai Milu, Mihai Nica, Denis Vasile, Iulian Popescu, Sebastian Stoica, Marius Constantin, Bogdan Anca, David Sauca, Andrei Toma.

Clasament final – Cupa „Fulgilor de nea”

 1. CSSM BACĂU
 2. CSM BUCUREŞTI
 3. POTAISSA TURDA
 4. LPS CLUJ NAPOCA
 5. LPS PIATRA NEAMŢ
 6. HC ADRIAN PETREA
 7. CSS ODORHEI
 8. CSS 2 BAIA MARE
 9. ŞC NR 3 ADJUD
 10. LPS BANATUL TIMIŞOARA

 

Photo credits: Mircea Roșca/ ActionFoto.ro

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share