Handbal. Juniori 2. CSM Bucuresti castiga „Cupa fulgilor de nea” de la Turda

Echipa de handbal masculin – juniori 2 a Clubului Sportiv Municipal București s-a impus la turneul amical „Cupa fulgilor de nea”, disputat în perioada 27-28 ianuarie 2017, la Turda. Formația antrenată de Alexandru Cristea și Florin Apostol a câștigat locul 1, după ce a obținut victorii în toate cele patru meciuri jucate. Mai mult de-atât, Mihai Milu a fost desemnat Golgheterul competiției, în timp ce Andrei Lazăr a primit premiul de Cel mai bun portar.

„A fost un turneu foarte bun pentru noi, unde am putut să ne măsurăm forțele cu echipele cu care ne vom bate la aur în acest sezon. Deși am avut probleme mari de lot, Nica, Usein, Dedu, Chiriceanu, Moise și Vîlsan fiind indisponibili, băieții s-au mobilizat exemplar și au respectat întocmai toate indicațiile tehnice pe care le-au primit. Sunt foarte mulțumit și de evoluția juniorilor 3, Marius Ioniță și Mihai Huțan, care au făcut deplasarea alături de noi la această competiție”, a declarat antrenorul principal, Alexandru Cristea.

Rezultate înregistrate: 

CSM București – LPS Suceava 30-26
LPS Cluj – CSM București 26-38
CSM București – CSȘ Sighișoara 37-27
CSM București – CSȘM Bacău 32-25

Lotul echipei CSM București a fost format din: Andrei Lazăr și Sebastian Schitu (portari) – Claudiu Mazilescu, Marius Ioniță, David Sauca, Cristian Miftode, Mihai Milu, Cosmin Tunaru, Mihai Huțan, Adam Lazăr, Andrei Toma, Eduardo Dorobanțu. Antrenori: Alexandru Cristea și Florin Apostol. Kinetoterapeut: Radu Șuță. Director Tehnic: Dănuț Bizău

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share