Handbal. Juniori 1. „Tigrii” se califica la turneul final fara sa cunoasca gustul infrangerii

„Tigrii” de la j1 nu se dezmint și continuă parcursul perfect din actualul sezon! Handbaliștii de la CSMB s-au calificat la faza finală de pe prima poziție a grupei a II-a. Jucătorii pregătiți de Cristian Gherman, Alexandru Cristea și Daniel Anca au învins lejer celelalte 5 echipe din grupă și au încheiat competiția cu un golaveraj de +60 goluri.

Rezultatele înregistrate la turneul semifinal – Medias, 10-14 mai 2016

CSM București – LPS Cluj 35-24 (17-9)

CSM București – Lic. Teo. „Traian Vuia” Reșița 35-21 (18-9)

LPS I. Balas Soter Buzău – CSM București 21-32 (12-18)

CSM București – CSS Sighișoara 39-22 (20-12)

LPS Vaslui – CSM București 24-31 (14-17)

Lotul deplasat la turneul semifinal de la Mediaș a fost compus din: Mihai Merlă, Florin Stoica, Sebastian Baciu – portari, Victor Buzuloiu, Mihai Nica, Alex Dascălu, George Voicu, Cristopher Iozu, Octavian Bizău, Mihai Milu, Alin Manole, Darius Dragon, George Alexandru, Mihai Becheru, Raul Chiș, Bogdan Anca. Antrenori: Cristian Gherman, Alexandru Cristea și Daniel Anca. Maseur: Radu Suta. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

Turneul final se va disputa în perioada 1-5 iunie, într-o locație ce urmează a fi stabilită de FRHandbal. „Tigrii” și-au aflat adversarii din grupe și vor da piept cu Marta Baia Mare, CSS Odorhei și CSS Ploiești. Jucătorii de la CSMB au de luat două revanșe, în fața echipelor Marta Baia Mare și CSS Odorhei, după cele două partide din sezonul precedent, când au pierdut la o diferență minimă în grupele turneului final.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share