Handbal. Juniori 1. „Tigrii” defileaza catre semifinal

Jucătorii pregătiți de Cristian Gherman, Alexandru Cristea și Daniel Anca s-au calificat en-fanfare la turneul semifinal. „Tigrii” au continuat seria meciurilor excelente din campionatul regulat și la turneele de sală și au obținut 21 de victorii din tot atâtea meciuri disputate. Handbaliștii de la CSMB au înscris, în medie, 40 de goluri pe meci și au încasat doar aproximativ 21 goluri/meci. Din păcate, la meciul de Divizia A, împotriva echipei CSU Suceava, Cătălin Vîrvoreanu a suferit o accidentare gravă, urmând să fie operat la ligamentele încrucișate, astfel încât antrenorii nu mai pot conta pe el pentru fazele superioare ale campionatului.

Rezultate înregistrate la turneul de sală II – Cornu, 26-28 aprilie

CSS Medgidia – CSM București 28-44 (11-22)
CSM București – CT Media București 49-25 (25-6)
CS Dinamo București – CSM București 27-42 (9-22)

Cristian Gherman, după turneul de sală II: „Sunt aproape mulțumit de evoluția băieților. Îmi pare extrem de rău că l-am pierdut pe Vîrvoreanu, dar am încredere în echipă și sunt convins că vom da 100% la fiecare joc din fazele superioare. Vrem să fim campioni!”

Lotul deplasat la Cornu este format din: Mihai Merlă, Florin Stoica, Sebastian Baciu – portari, Victor Buzuloiu, Mihai Nica, Alex Dascălu, George Voicu, Relu Chirilă, Cristopher Iozu, Octavian Bizău, Mihai Milu, Marius Patrichi, Alin Manole, Darius Dragon, George Alexandru, Mihai Becheru, Raul Chiș. Antrenori: Cristian Gherman, Daniel Anca și Alexandru Cristea. Kinetoterapeut: Radu Suta. Director Tehnic: Dănuț Bizău.

Turneul semifinal se va disputa în perioada 10-14 mai. „Tigrii” își vor afla adversarii la tragerea la sorți stabilită de Federația Română de Handbal pe data de 3 mai.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share