Handbal. Junioare 2. Turneul semifinal 1, incheiat pe primul loc

„Tigroaicele” pregătite de Constantin Frîncu, Doinița Popescu și Daniela Strat au obținut „biletele” către turneul semifinal II de pe prima poziție a grupei a II-a. Handbalistele de la CSMB au acumulat un total de 7 puncte, reușind să obțină 2 victorii și un egal. 
Primul meci, împotriva echipei United Galați, a fost controlat cap-coadă de sportivele noastre. Cea de-a doua partidă, cu CS Olimpic Târgu Mureș, a fost, de fapt, derby-ul grupei. Deși „tigroaicele” au pregătit intens acest meci, ratările și greșelile din apărare și-au spus cuvântul pe tabelă, astfel încât disputa s-a încheiat la egalitate: 28-28. Lucrurile au stat cu totul altfel în ultimul meci, cu HCM Craiova. Greșelile au fost eliminate din jocul nostru, acțiunile au fost clare și decisive, iar CSMB s-a impus categoric, cu scorul de 30-14. Antrenoarea Daniela Strat a declarat că „suntem superioare față de celelalte echipe din această grupă. Obiectivul nostru a fost clasarea pe primul loc în această grupă, obiectiv pe care l-am îndeplinit. Sunt foarte mândră de faptul că toate fetele au jucat extrem de bine. A fost primul turneu cu miză pentru multe dintre ele și s-au comportat exemplar.”

Rezultate

CSM București – CS United Galați 24-15 (11-7)
CSM București – CS Olimpic Târgu Mureș 28-28 (13-14)
HCM Craiova – CSM București 14-30 (9-12)

Lotul de jucătoare deplasat la turneul semifinal I a fost compus din: Andreea Chetraru, Cristina Ciaușescu, Andreea Agiu (portari) – Elisa Manolache, Andreea Badea, Emilia Ciontoiu, Ana Ciontoiu, Mihaela Dinică, Gabriela Dinică, Andreea Pîrvu, Georgiana Brașov, Amalia Coman, Ionela Leuștean, Ștefania Jipa, Elena Lema și Patricia Moraru. Antrenori: Constantin Frâncu, Doinița Popescu și Daniela Strat. Director tehnic: Remus Drăgănescu.

Din grupa a II-a s-au calificat la turneul semifinal II echipele CSM București și CS Olimpic Târgu Mureș. Competiția se va desfășura în perioada 20-22 mai, într-o locație ce va fi stabilită de Federația Română de Handbal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share