Handbal. Junioare 2. Pe urmele „tigroaicelor” mari

CSM București domină handbalul românesc la aproape toate categoriile de vârstă! Calificările la turneul final vin pe bandă rulantă, iar CSMB și-a înscris numele în lista celor mai bune 8 echipe din țară și la junioare 2. 

„Tigroiacele” de la j2 urmează întocmai exemplu colegelor mai mari de la Ligă și J1. Handbalistele pregătite de Constantin Frîncu, Doinița Popescu și Daniela Strat au participat, în perioada 27-29 mai, la turneul semifinal II, disputat la Mediaș. Cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, CSM București a acumulat maxim de puncte și a încheiat grupa B pe prima poziție. Cu pași mici, dar siguri, echipa noastră își câștigă locul printre favoritele la medalie din acest sezon.

Rezultate turneul semifinal II – Mediaș, 27-29 mai

CSM București – CSS Viitorul Cluj 26-19 (13-6)
CSM București – HCM Baia Mare 24-20 (11-8)
CSM București – CSȘ Caracal 24-19 (11-11)

 

Lotul de jucătoare deplasat la turneul semifinal II a fost compus din: Andreea Chetraru, Cristina Ciaușescu, Andreea Agiu (portari) – Elisa Manolache, Andreea Badea, Emilia Ciontoiu, Ana Ciontoiu, Mihaela Dinică, Gabriela Dinică, Andreea Pîrvu, Georgiana Brașov, Amalia Coman, Ionela Leuștean, Ștefania Jipa, Elena Lema și Patricia Moraru. Antrenori: Constantin Frâncu, Doinița Popescu și Daniela Strat. Director tehnic: Remus Drăgănescu.

„Tigroaicele” și-au aflat deja adversarele de la turneul final, astfel încât CSMB va da piept cu Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea, CS Marta Baia Mare și ASC Corona 2010 Brașov. Din cealaltă grupă vor face parte echipele CSM Ploiești, HCM Baia Mare, CSS 2 București și LPS Slatina. Turneul se va disputa în perioada 8-12 iunie, pe teren neutru, într-o locație ce urmează a fi comunicată de Federația Română de Handbal.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share