Handbal. Junioare 1. Campioanele en-titre nu s-au dezmintit

Echipa feminină de handbal – junioare 1 a obținut accesul în faza superioară a Campionatului Național. Cu victorii pe linie la turneul semifinal, „tigroaicele” s-au calificat la Turneul Final de pe prima poziție a grupei 3.

Handbalistele pregătite de Florin Ciupitu și Flori Iliescu au avut un parcurs perfect în acest sezon, CSM București fiind singura echipă din România care nu a simțit gustul înfrângerii la această categorie de vârstă.
Turneul semifinal, disputat la Brașov, în perioada 25-29 aprilie, nu a fost nici pe departe o competiție ușoară. Principalele adversare ale „tigroaicelor” au fost CSȘ Caracal (campioană en-titre la junioare 2) și HC Activ CSO Plopeni (Locul 4 în sezonul precedent al CN de Junioare 1). Pregătind sârguincios fiecare partidă în parte, jucătoarele noastre și-au ușurat drumul către o nouă medalie de aur.

Rezultatele înregistrate la turneul semifinal

CSM București – LPS Vaslui 44-16 (21-9)
CSM București – CSȘ Caracal 30-23 (16-13)
HC Activ CSO Plopeni – CSM București 26-36 (12-17)
CSM București – Marta Baia Mare 36-26 (17-14)
LPS Banatul Timișoara – CSM București 18-34 (10-17)

Clasamentul final al grupei 3

 1. CSM București    15p
 2. CSȘ Caracal    12p
 3. HC Activ CSO Plopeni     9p
 4. Marta Baia Mare     6p
 5. LPS Vaslui    3p
 6. LPS Banatul Timișoara    0p

Lotul CSMB deplasat la Brașov: Bianca Avram, Cristina Ciaușescu, Andreea Chetraru – portari, Cătălina Sava, Iulia Matei, Bianca Bazaliu, Elena Dache, Oana Bucă, Andreea Pîrvu, Lorena Stoican, Diana Herciu, Beatrice Radu, Ceandani Pal, Ionela Leuștean, Ștefania Boștină și Teodora Popescu. Antrenori: Florin Ciupitu și Florica Iliescu. Kinetoterapeut: Cincinat Boboc. Director Tehnic: Remus Drăgănescu.

Turneul Final se va disputa în perioada 10-14 mai, pe teren neutru, într-o locație ce urmează a fi stabilită de către Federația Română de Handbal. „Tigroaicele” fac parte din grupa A și vor lupta împotriva echipelor CSȘ Târgoviște, ASC Șc. 181 SSP București și CSS 2 București.

Programul meciurilor – Grupa A

10 mai: ASC Șc. 181 SSP București – CSM București
11 mai: CSS 2 București – CSM București
12 mai: CSM București – CSS Târgoviște

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share