Handbal. Ionut Ramba se intoarce in tara!

După un sezon și jumătate petrecut în campionatul Germaniei, la TBV Lemgo, Ionuț Ramba se întoarce în România la CSM București! Internaționalul român a ajuns la un acord pe doi ani cu gruparea din capitală și va evolua cu numărul 28.

Interul stânga s-a născut la Făgăraş, în 8 februarie 1991. Junioratul l-a petrecut la CSS Făgăraș și la Centrul Naţional de Excelenţă de la Sighişoara. În Liga Naţională s-a afirmat la Ştiinţa Bacău şi HC Odorhei, echipă cu care a câştigat Cupa Challenge în primăvara anului 2015. Ramba a jucat trei luni de zile și la Minaur Baia Mare, alături de care a câștigat Supercupa României.

Despre revenirea în țară la CSM București, Ionuț a declarat: Am luat această hotărâre pentru că CSM București mi-a propus un proiect serios, un proiect ambițios, care dorește ca în următorul an să devină un club puternic în Europa și pe plan masculin și, de ce nu, să ajungă ușor ușor la performanțele echipei feminine. Îmi doresc să câștigăm toate trofeele interne și să ajungem în Final Four-ul Cupei EHF. Cunosc în mare tot colectivul, cu unii dintre băieți am jucat în trecut, iar cu alții m-am întâlnit la echipa națională, așadar nu cred că voi întâmpina probleme de adaptare. Sper să ne integrăm cât mai repede toți cei care suntem noi la echipă și să devenim cea mai puternică formație din campionat.

Bogdan Vasiliu, șef Birou Handbal: Cu siguranță, experiență acumulată de Ramba într-un campionat puternic precum e cel al Germaniei va conta extrem de mult în îndeplinirea obiectivelor noastre. Mă bucur că am reușit să batem palma cu el și îi urez bun venit în familia Tigrilor!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share