Handbal feminin. Victorie la Slobozia, inainte de returul cu Buducnost

Echipa feminină de handbal CSM București a câștigat miercuri partida devans disputată la Slobozia, contând pentru etapa a 11-a a Ligii Naționale: Unirea – CSMB 17-28 (12-10).

Tigroaicele au plecat la Slobozia după eșecul din Liga Campionilor cu Buducnost, primul din acest sezon, iar efectele înfrângerii s-au văzut în prima repriză. Încă apăsate, handbalistele antrenate de Kim Rasmussen au jucat crispat și parcă fără vlagă primele 30 de minute, atât în apărare, cât și în atac. Elocvent: la jumătatea primei reprize, CSM avea pe tabelă doar două goluri marcate, chit că primise tot atâtea. În aceste condiții, echipa gazdă a condus permanent în prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj de două goluri: 12-10.

După pauză, campioanele s-au dezlănțuit. Mayssa Pessoa, intrată în repriza a doua, a închis poarta, iar golurile au început să curgă de partea cealaltă. În primele 7 minute, CSM a marcat de 9 ori, fără să primească gol. Recitalul a continuat cu aceeași frecvență, astfel că Tigroaicele și-au adjudecat meciul la 11 goluri diferență. Repriza secundă a fost câștigată de CSMB cu 18-5! A fost o victorie necesară, care a readus zâmbetul în tabăra campioanei României.

Cu această victorie, CSMB își menține invincibilitatea în Liga Națională, 33 de puncte, golaveraj +111, iar la finele acestei săptămâni va pleca în Muntenegru, pentru returul cu Buducnost, din Grupa D a Ligii Campionilor. Partida va avea loc duminică, 8 noiembrie.

CSMB: Jelena Grubisic, Mayssa Pessoa, Alina Iordache – portari; Isabelle Gullden 3, Iulia Curea 3, Fernanda da Silva 2, Ana Paula Rodrigues 5, Line Jorgensen 3, Bianca Bazaliu 1, Aura Brădeanu 1, Cristina Nan 1, Carmen Martin 3, Oana Manea 1, Maria Fisker 3, Deonise Fachinello 2, Elena Nicula. Antrenor: Kim Rasmussen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share