Handbal feminin. Victorie la scor pentru CSM Bucuresti in partida cu Corona Brasov

CSM București a obținut o nouă victorie concludentă în Liga Națională de handbal feminin, după ce s-a impus cu 34-25 în partida cu Corona Brașov, din cadrul ultimei etape a turului. În condițiile în care Dunărea Brăila a pierdut cu 25-19 partida cu HCM Rm. Vâlcea, în cadrul etapei a 12-a, Tigroaicele s-au desprins la 8 puncte în clasament.

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a arătat poftă de joc în compania unei formații bune a campionatului, care în ultimele sezoane a încheiat pe podium. CSM București a arătat bine în special în faza de atac, în prima repriză reușind să marcheze nu mai puțin de 19 goluri. Corona Brașov a rezistat numai 10 minute, apoi diferența a început să crească constant: 11-7 (min. 15), 15-10 (min. 20) și 19-13 (min. 28).

Formația oaspete a reușit să pună probleme doar la începutul părții secunde, când s-a apropiat la 3 goluri, scor 20-17. Dar CSM București a tratat cu atenție jocul, a apăsat pe accelerație și a creat o diferență de 12 goluri, după ce a marcat nouă goluri consecutive: 29-17 (min. 43). În această perioadă s-a remarcat pivotul Lobach, cu 5 goluri, multe dintre acestea fiind înscrise pe contraatac. Tigroaicele și-au ținut la respect adversarele până la final, în ultimele 2-3 minute Corona reușind să scadă diferența sub 10 goluri: 34-25 scor final.

CSM București – Corona Brașov 34-25 (19-14)

Grubisic, Ungureanu, Iordache – portari; Gullden 5, Curea 2, Dache 1, Ayglon 2, Bazaliu 1, Brădeanu 3, Torstensson 4, Martin 5, Manea 3, Lobach 6, Mehmedovic 2

Pentru Corona Brașov au marcat: Chiper 9, Dincă și Pricopi – câte 4 g, Neagu – 3 g, Crăciun, Ciuciulete, Bucur. S. Tîrcă și Bondar – câte 1 g.

Următorul meci al CSM București este programat duminică – 15 ianuarie, în deplasare cu CSU Danubius Galați, în cadrul primei etape a returului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share