Handbal feminin. Un nou esec dureros cu Gyor in Liga Campionilor

Tigroaicele au fost pierdut din nou în fața campioanei Ungariei, în Grupa C a Ligii Campionilor: Gyor – CSM București 33-25 (11-13). Meciul disputat vineri a avut o desfășurare similară cu cel de la București. Echipa antrenată de Jakob Verstergaard a avut o primă repriză de excepție, pe care a încheiat-o în avantaj de două goluri, dar a cedat în partea a doua, când a apărarea a dat dovadă de slăbiciune.

Prima repriză a fost una densă, cu două echipe de talie mondială. CSM a început cu Paula Ungureanu în poartă și cu aceeași distribuție din prima repriză a jocului de la București. Gyor a avut două schimbări în formula de start: olandeza Broch în locul lui Loke, rămasă însărcinată (pe pivot), Kiss în poartă și Amorim pe inter.

Cu Paula Ungureanu extrem de inspirată și cu o defensivă foarte bună, CSM a condus aproape toată prima repriză. În atac, plusul a fost adus de Gnonsiane Niombla, care a avut o serie consecutivă de reuşite.

Repriza a doua a debutat tot cu CSM la timonă, care s-a desprins la 15-12 şi 16-13 (min. 34). O eliminare de două minute în tabăra Tigroaicelor a dus la restabilirea egalității, 16-16, iar din acel moment Gyorul a preluat controlul meciului. Jocul s-a rupt în ultimele 15 minute, la scorul de 20-20. Apărarea echipei bucureștene a cedat, iar în atac mingea parcă n-a mai vrut să intre în poartă. CSM a încheiat repriza a doua cu 22 de goluri primite și un total de 10 ratări din situație de ”unu la unu”.

CSM București rămâne cu două puncte în Grupa C și va juca pe 11 noiembrie la Rostov.

Gyor – CSM Bucureşti 33-25 (11-13)

Gyor: Kiss, Grimsbo – portari; Hudak, Harsfalvi, Mork 11, Korsos, Gorbicz 3, Pal, Amorim 4, Orban 2, Groot 3, Broch 5, Bodi 2, Puhalak, Toth 3. Antrenor. Ambros Martin

CSM: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 2, Curea, Dache, Ayglon-Saurina 2, Vărzaru, Bazaliu, Brădeanu 2, Tortensson 2, Martin 3, Manea, Niombla 7, Lobach 1, Mehmedovic 6. Antrenor: Jakob Vestergaard

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share