HANDBAL FEMININ. Tragere la sorti Final 4, Liga Campionilor: Tigroaicele vor infrunta Vardar Skopje pentru un loc in marea finala

CSM Bucureşti o va întalni pe Vardar Skopje în semifinalele turneului Final 4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, conform tragerii la sorţi care a avut loc azi la Budapesta. În cealaltă semifinală se vor afla faţă în faţă Gyor şi Buducnost, câştigătoarele ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor.

„Este tragerea la sorţi care ne-am dorit-o, iar de acum orice este posibil. Îndrăznim să visăm la tot ce este mai frumos, valoarea echipei demonstrată în cele două jocuri cu Rostov în sferturile de finală ne permite acest lucru”, a declarat Bogdan Vasiliu, directorul general al clubului.

CSM Bucureşti şi Vardar Skopje s-au întâlnit în acest an şi în grupele principale, adversara câştigând ambele parzide, cu 22-21 (în Macedonia), respectiv 30-25 (în România).

Turneul Final 4 al Ligii Campionilor se va disputa pentru al treilea an consecutiv la Budapesta, în perioada 7-8 mai. CSM Bucureşti s-a calificat în premieră în această fază a competiţiei, chiar de la prima participare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share