Handbal feminin. Tigroaicele si-au facut norma si in deplasarea cu Danubius Galati

CSM București a deschis duminică returul Ligii Naționale de handbal feminin, cu o partidă disputată în deplasare în compania echipei CSU Danubius Galați. Campioana României a obținut o nouă victorie clară la începutul anului 2017, scor 28-19. După numai trei jocuri disputate în noul an, Tigroaicele au deja un golaveraj de plus 25 de goluri.

CSM București a avut ca principal scop o nouă repetiție pentru grupele Ligii Campionilor, competiție care va începe în curând. Antrenorul Aurelian Roșca a fost destul de preocupat de sistemul defensiv, iar la final s-a putut declara mulțumit. Echipa a ieșit din teren doar cu 19 goluri primite, mult sub media ultimelor partide.

Danubius Galați a dat o replică destul de bună campioanei României și a rămas la o distanță de 3-5 goluri până spre finalul partidei. De la 21-18 în minutul 48, Tigroaicele n-au mai primit decât un gol până la final. Intrată în poartă în ultima parte a jocului, Paula Ungureanu a avut câteva parade excepționale.

Până la primul joc din grupele principale ale Ligii Campionilor, programat pe 27 ianuarie cu Larvik la București, Tigroacele mai au de jucat un meci în Liga Națională, cu HC Zalău. Partida se va desfășura sâmbătă, în Sala Rapid.

Danubius Galați – CSM București 28-19 (9-14)

CSM București: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Alina Iordache – Iulia Curea 6, Carmen Martin 4, Isabelle Gullden 3, Camille Ayglon 3, Oana Manea 3, Gnosiane Niombla 2, Aurelia Brădeanu 2, Anastasya Lobach 2, Linnea Torstenson 2, Bianca Bazaliu 1, Elena Dache. Antrenori: Aurelian Roșca și Adi Vasile.

Pentru Danubius Galați au marcat: Natasa Krnic 7, Elena Livrinikj 5, Mădălina Conache 2, Ștefania Florea 2, Cristina Marcu 1, Cosmina Cozma 1, Dajana Jovanovska 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share