Handbal feminin. Tigroaicele olimpice. Nationala decoleaza luni la Rio cu trei jucatoare de la CSMB in lot

Naționala feminină de handbal este gata de start pentru Jocurile Olimpice de la Rio, întreceri care se vor desfășura în perioada 5-21 august. Lotul va decola luni, la ora 7:05, alături de sportivi de la lupte libere, tir sportiv, judo, atletism și natație. Între cele 16 jucătoare reținute de staff-ul tehnic se regăsesc și trei handbaliste de la CSM București, Aurelia Brădeanu, Paula Ungureanu și Oana Manea.

Echipa de handbal a fost prezentată oficial, vineri, într-un cadru relaxat, ocazie cu care jucătoarele și antrenorii au stat de vorbă cu presa.

”Dorința este foarte mare de a câștiga o medalie, acum vedem ce se întâmplă acolo. Este prima ediție a Jocurilor Olimpice la care particip și îmi doresc foarte mult să mă întorc de acolo cu un rezultat foarte bun. Cred că și pentru handbalul românesc ar însemna ceva extraordinar, mai ales că revine la acest nivel după o pauză de 8 ani”, a declarat Tigroaica Oana Manea.

”Au rămas acasă echipe cu valoare, care și-au dorit să ajungă acolo. Noi suntem printre cele fericite și vom lua fiecare meci ca atare, nu va fi niciun meci care să-l considerăm mai ușor”, a susținut și Aurelia Brădeanu.

România va evolua la handbal într-o grupă foarte dificilă, cu Norvegia, Brazilia, Angola, Muntenegru și Spania. Primele patru naționale se vor califica în sferturile de finală.

Aurelia Brădeanu va participa la a treia ediție a Jocurilor Olimpice, după cele de la Sydney și Beijing. În schimb, Paula Ungureanu și Oana Manea își vor face debutul într-o astfel de întrecere.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share