Handbal Feminin: Tigroaicele obtin prima victorie in Main Round – Champions League

Dupa prima partida din Grupele Principale, egalul obtinut cu HK Larvik pe final de meci (26-26), singura varianta ramasa pentru echipa antrenata de Aurelian Rosca era victoria in deplasarea de la Krim Mercator. Echipa din Slovenia pierduse prima partida la scor in fata Finalistei de anul trecut, Gyor Audi, insa astepta meciul cu CSM Bucuresti din postura unei echipe neinvinse pe teren propriu in prima faza a grupelor.

Ambele tabere aveau cate o absenta notabila. Krim ramasese fara principala marcatoare, bulgaroaica Elisabeth Omoregie, iar in tabara Campioanei Europei Paula Ungureanu nu se refacuse suficient pentru a face deplasarea. Debutul de meci a apartinut in totalitate „tigroaicelor”, care au zburdat catre un 5-0, beneficiind de o aparare exemplara, slovenele reusind primul gol abia in minutul 10.

Majda Mehmedovic a fost principala marcatoare a primei reprize cu 5 reusite, o repriza in care CSM Bucuresti a reusit sa conduca chiar la 7 goluri (4-11, dupa primele 16 minute), insa a trebuit sa se multumeasca cu numai 5 la pauza (9-14).

Repriza a doua inconstanta in atac putea sa ne coste, insa apararea a continuat munca excelenta din prima repriza, reusind sa nu lase echipa din Slovenia sa egaleze in niciun moment al partidei. CSM Bucuresti a obtinut prima victorie in Main Round si continua lupta pentru calificarea in Sferturile celei mai importante competitii continentale.

Krim Mercator Ljubljana vs CSM Bucuresti 21-24 (9-14)

CSM: , Grubisic, Iordache – portari; Gullden 7, Curea 1, Dache, Ayglon-Saurina 2, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson 1, Martin 3, Manea 5, Niombla , Lobach, Mehmedovic 5, Bohme.

Krim: Benko 5, Georgijev 5, Milanovic Litre 3, Bajramoska 2, Koren 2, Baric 1, Jericek 1, Kamdop 1, Zulic 1, Abina, Amon, Hrncic, Pandzic, Stefanisin, Zrimsek

Urmatoarea partida a echipei CSM Bucuresti in Liga Campionilor este pe 12 februarie, ora 18.00, impotriva echipei din Danemarca, Team Esbjerg (meciul se va desfasura la Sala Dinamo), iar in Liga Nationala pe 8 februarie, ora 17.30 vs HC Dunarea Braila (Sala Rapid).

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share