Handbal feminin. Tigroaicele, invinse la Braila

Echipa feminină de handbal CSM București a suferit prima înfrângere pe plan intern după mai bine de un an. Jucătoarele antrenate de Jakob Verstegaard au fost învinse luni, în etapa a 4-a a Ligii Naționale: Dunărea Brăila – CSM București 30-27 (12-12).

CSM a început în forță, desprinzându-se la 5-1 (min. 5), cu Majda Mehmedovic punând primele două goluri pe tabelă. Tigroaicele au mai avut 8-5 (min. 12), dar jocul s-a echilibrat, pe fondul unei apărări agresive a gazdelor. La pauză a fost 12-12.

În repriza a doua, gazdele au marcat de trei ori consecutiv, 15-12, iar CSMB a intrat într-un joc favorabil Dunării. Campioanele au încercat să finalizeze rapid, pentru a recupera diferența, însă de multe ori nu au avut cele mai bune finalizări. Pe deasupra, apărarea nu a putut bloca șuturile de la distanță ale echipei gazdă. CSMB rămâne cu 9 puncte după patru etape (locul 4).

CSMB: Ungureanu, Grubisic – Martin 6, Mehmedovic 5, Gullden 4, Jorgensen 4, Manea 2, Lobach 2, Curea 1, Ayglon 1, Bazaliu 1, Torstenson 1, Vărzaru, Brădeanu, Niombla, Nan.

Dunărea Brăila (marcatoare): Tiron 8, Tătar 7, Pârvuț 5, Tănăsie 3, Perianu 3, Krnic 2, Lipara 1, Orsivski 1.
În etapa a 5-a, CSM București va juca pe teren propriu cu SCM Craiova, joi, 29 septembrie, ora 16:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share