Handbal feminin. Tigroaicele, in formula completa. CSMB are ocazia sa castige, sambata, primul trofeu al sezonului

Antrenorul Jakob Vestergaard a avut, luni după-amiază, pentru prima dată toată echipa la dispoziție, după aproximativ o lună de pregătiri cu numai 8 handbaliste. Cele nouă jucătoare care au reprezentat clubul la Jocurile Olimpice, Aurelia Brădeanu, Paula Ungureanu, Oana Manea, Majda Mehmedovic, Isabelle Gullden, Linnea Torstensson, Carmen Martin, Camille Ayglon-Saurina, Gnonsiane Niombla, au revenit în București și au luat un nou start sub tricoul CSM București.

Înainte de a intra în ședința de pregătire propriu-zisă, Tigroaicele au avut o ședință foto, iar buna dispoziție a fost la ea acasă. ”A fost un moment plăcut, bineînțeles, au fost zâmbete și ceva distracție. Ședințele foto fac parte și ele din activitatea unei echipe, mă bucur că m-am reîntors la echipă”, a susținut Isabelle Gullden, MVP-ul ultimului turneu Final 4 al Ligii Campionilor.

CSM București a început, așadar, în formulă completă un nou sezon, în care are de apărat și cel mai prețios trofeu din handbal, Liga Campionilor. Înainte de primul antrenament, câteva jucătoare venite de la Jocurile Olimpice, dar și antrenorul Jakob Vestergaard au stat de vorbă cu mass-media:

Isabelle Gullden, centru
”Încă nu am vorbit concret despre obiectivele din acest sezon, dar cu siguranță unul dintre acestea va fi calificarea în Final 4. Acum ne antrenăm pentru prima dată împreună, vom vedea ce putem face împreună, cu siguranță avem mult de lucru, dar pe hârtie echipa chiar arată bine”.

Paula Ungureanu, portar
”Este al doilea antrenament pentru mine, sigur îmi va fi bine la CSM București, trebuie să gândesc pozitiv. În mod normal nu trebuie să am probleme de acomodare pentru că pe majoritateea fetelor le cunosc”

Camille Ayglon-Saurina, inter dreapta
”Sunt fericită de noua provocare. După Jocurile Olimpice, după momente foarte frumoase trăite cu echipa națională vreau să câștig și aici multe trofee. Sper că vom avea un sezon la fel de bun ca și precedentul. Este o mare provocare pentru mine și pentru familie”

Jakob Vestergaard, antrenor
”După o lună de pregătire cu 8 jucătoare, sunt fericit că toată lumea este acum aici. Să câștigi Liga Campionilor nu este atât de ușor, dar avem o echipă puternică și sper să găsim toate soluțiile astfel încât să atacăm cu succes un nou trofeu”

Sub comanda lui Jakob Vestergaard, fetele atacă sâmbătă (ora 17:00, TVR) primul trofeu, Supercupa României, într-o partidă cu HCM Roman. Este și singurul trofeu care lipsește din palmaresul CSMB, astfel că ”Tigroaicele” își vor dori să-l ridice deasupra capului.

Până atunci, vă așteptăm joi, 1 septembrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din București, pentru a face cunoștiință cu „Tigrii” și „Tigroaicele” de la CSMB, într-un super show prezentat de Virgil Ianțu. Bonus: concert live SMILEY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share