Handbal feminin. Tigroaicele au facut spectacol cu Cetate Deva, in asteptarea jocului cu FC Midtjylland

CSM București a trecut în stil de mare echipă de primul test în Liga Campionilor cu Rostov-Don (scor 24-21) și a rămas în tonus pentru această competiție cu un joc în Liga Națională, desfășurat cu Cetate Deva, în Sala ”Rapid”. Tigroaicele s-au impus fără probleme, la sfârșitul celor 60 de minute, înregistrând cea mai clară victorie a sezonului: scor 38-21.

Partida a început cu un moment nefericit, Oana Manea accidentându-se la spate chiar la prima fază a jocului. După câteva minute de îngrijiri medicale, jocul s-a reluat fără pivotul român, care nu a mai evoluat deloc pe parcursul întâlnirii. 10 minute a rezitat Cetate Deva în fața campioanelor, perioadă încheiată cu 3-2. Apoi, CSM București s-a desprins cu lejeritate, grație unui joc alert, presărat cu multe contraatacuri. Fetele lui Jakob Vestergaard au evoluat și pentru public, au făcut spectacol (Majda Mehmedovic – foto a marcat câteva goluri de efect pe final), iar în minutul 26 aveau deja un avantaj de 10 goluri (scor 17-7).

Diferența a continuat să crească în mod constant până la final, în minutul 59 fiind atins punctul de maxim – 18 goluri (scor 38-20). Cetate Deva a marcat ultimul gol al jocului, dar nu a putut împiedica CSM București să revină pe primul loc în Liga Națională, cel puțin până la partida de miercuri dintre CSM Roman și Dunărea Brăila.

CSM București – Cetate Deva 38-21 (19-10)

Grubisic, Ungureanu, Iordache – portari; Gullden 5, Curea 3, Ayglon-Saurina 4, Bazaliu 3, Brădeanu, Torstensson 3, Martin 5, Manea, Niombla 2, Lobach 8, Mehmedovic 5.

Pentru Cetate Deva au marcat: Strahan 7, Abed Kader 5, Seraficeanu 5, Chelaru 1, Dobromir 1, Mărginean 1, Șelever 1.

Meciul FC Midtjylland – CSM București, din cadrul Grupei C a Ligii Campionilor, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share