Handbal feminin. Tigroaicele au castigat fara probleme cu CSM Roman si in Liga Nationala. Urmeaza derby-ul cu Dunarea Braila

La trei săptămâni distanță după ce a învins-o în Supercupa României (scor 25-19), CSM București a repetat evoluția cu CSM Roman și în Liga Națională. Tigroaicele s-au impus cu 28-22 într-un meci din cadrul etapei a 3-a și au maximum de puncte.

Debutul a fost destul de echilibrat, însă formația vizitatoare a rezistat numai 20 de minute. Cu o apărare foarte bună și mult mai exactă în atac, CSM București a încheiat prima repriză la o diferență de șapte goluri: 16-9.

După pauză, Tigroaicele au continuat să apese pedala de accelerație și s-au desprins la 20-10, scor la care, normal, a intervenit o perioadă de relaxare. CSM Roman a mai redus din diferență până la final, dar succesul campioanei României a fost fără dubii.

Jakob Vestergaard, antrenor CSM București:

”Nu a fost cel mai bun joc. Am făcut destule greșeli azi, în special în prima repriză. Bineînțeles, sunt bucuros că am câștigat, am avut spirit de luptă, dar trebuie să jucăm mult mai bine în meciul următor, care va fi mult mai dificil”

CSM București – CSM Roman 28-22 (16-9)

Grubisic, Ungureanu – portari; Gullden 2, Curea 2, Jorgensen 3, Ayglon Saurina, Vărzaru, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson 2, Nan, Martin 7, Manea 3, Niombla 1, Lobach 4, Mehmedovic 4

Pentru CSM Roman au marcat: Toskovic 9, Glibko 7, Iuganu 2, Chitacu 2, Rusu 1, Vădineanu 1

Următorul meci al echipei CSM București în Liga Națională va fi luni (ora 19:45), în deplasare, cu Dunărea Brăila. Cele două formații ocupă primele două locuri după 3 etape disputate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share