Handbal feminin. Tigroaicele ataca in acest weekend trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM București este la două meciuri distanță de câștigarea celui prețios trofeu din istoria clubului, dar și din istoria ultimelor decenii ale handbalului feminin românesc, Liga Campionilor. Echipa pregătită de Kim Rasmussen va juca sâmbătă, ora 18:45, cu Vardar Skopje în a doua semifinală a turneului Final 4 de la Budapesta. În primul joc, de la ora 16:15, se vor înfrunta Gyor și Buducnost. Finalele sunt programate a doua zi, de la aceleași ore.

Tigroaicele au ajuns încă de joi în Capitala Ungariei, iar azi, în jurul prânzului, au făcut și câteva declarații

Oana Manea, pivot
”Eu am mare încredere în fete, fiecare își dorește să urce cât mai sus. Îmi doresc o nouă finală și cred că fiecare jucător își dorește să ridice măcar o dată deasupra capului trofeul de Champions League”

Isabelle Gullden, centru
”După ce am pierdut cu Vardar Skopje în grupele principale, am jucat din ce în ce mai bine. Va fi un meci total diferit în semifinale. Defensiva și portarul sunt punctele cheie. În ultimul meci, adversarele au înscris din toate pozițiile, dar cu o apărare mai bună acum cu siguranță că altfel vor sta lucrurile”

Kim Rasmussen, antrenorul echipei CSM București
”Oricine poate câștiga Final 4, inclusiv CSM București. La start sunt cele mai bune 4 echipe din lume, astfel că micile detalii vor face diferența”.
”Toate cele 18 jucătoare arată foarte bine și suntem înfometați după succes. Putem arăta și mai bine decât am arătat-o până acum, încă nu ne-am atins cel mai înalt nivel”

Turneul de la Budapesta se dispută într-o arenă cu 12.000 de locuri, iar la meciul de sâmbătă cu Vardar Skopje sunt așteptați câteva sute de susținători români.

Orașul Tău. Echipa Ta. CSM București!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share