Handbal feminin. Supercupa României: am pierdut o luptă, dar sezonul e lung

Echipa feminină de handbal CSM București a pierdut primul trofeu al sezonului 2015-2016. Miercuri, în Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu din Capitală, Tigroaicele au fost învinse cu 25-31 (12-15) de HCM Baia Mare în meciul care a decis câștigătoarea Supercupei României. Partida a fost echilibrată doar până la jumătatea primei reprize, după care băimărencele s-au desprins și au rămas la conducere până la final.
Fără Linnea Torstensson, accidentată, și cu un mic decalaj de formă sportivă față de adversare – Baia Mare a fost obligată să atingă vârful de formă mai devreme, pentru că în septembrie va juca deja în turneul de calificare în Liga Campionilor, în timp ce echipa noastră are la dispoziție o lună în plus –, CSM București a pierdut o primă luptă. Sezonul este însă lung.
Din respect pentru suporteri, fetele și-au cerut scuze pentru jocul mai puțin reușit din Supercupă și au promis că vor arăta o altă față începând chiar de la Bucharest Trophy, turneu ce debutează azi în Sala Polivalentă din Capitală.
CSM București: Pessoa 6 intervenţii, Iordache 1 intervenţie – Gullden 2 goluri, Curea, Rodrigues 4, Da Silva 1, Vărzaru 1, Brădeanu 4, Bazaliu 1, Jorgensen 2, Martin 2, Manea 4, Fisker 2, Cavaleiro 2, Nan. Antrenor: Mette Klit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share