Handbal feminin. Succes la Ploiesti, suntem la doua victorii de titlu

Tigroaicele au început săptămâna cu dreptul: CSM Ploiești – CSM București 28-34 (16-15). Jucătoarele antrenate de Kim Rasmussen au mai făcut un pas spre titlul național, pe care și-l pot asigura matematic peste două etape, la meciul de pe teren propriu cu U Cluj. Meciul de la Ploiești a contat pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale. CSMB are 69 de puncte în clasament.

CSMB a început bine jocul, desprinzându-se la 3-1, 7-4 și 9-6 (min. 12). Gullden a fost imposibil de oprit, suedeza marcând gol după gol. Merită remarcate și cele două reușite din start ale interului dreapta Line Jorgensen, care și-a făcut reintrarea în echipă, după operația de la genunchi, la jocul cu Rostov Don de săptămâna trecută, din Liga Campionilor. Gazdele au replicat prin Dimitrovic, iar până la pauză Ploieștiul a reușit să preia conducerea și să intre la cabine cu 16-15.

În partea a doua, superioritatea Tigroaicelor a ieșit în evidență, astfel că balanța s-a înclinat consistent spre echipa campioană. În 12 minute, CSMB a marcat de 11 ori, timp în care gazdele au punctat de numai 4 ori: 20-26 (min. 42). Din acel moment, echipa Capitalei a controlat ostilitățile și s-a impus fără probleme, scor 34-28.

CSMB: Jelena Grubisic, Mayssa Pessoa, Alina Iordache – Isabelle Gullden 10, Aurelia Brădeanu 7, Ana Paula Rodrigues 4, Cristina Vărzaru 3, Iulia Curea 2, Line Jorgensen 2, Linnea Torstenson 2, Carmen Martin 2, Maria Fisker 2, Oana Manea, Bianca Bazaliu, Cristina Nan, Ekaterina Vetkova. Antrenor: Kim Rasmussen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share