Handbal feminin. Revansa stralucita cu Dunarea Braila, se vede un nou titlu national

Tigroaicele și-au luat o strălucită revanșă în fața singurei echipe care le-a învins în acest sezon al Ligii Naționale: CSM București – Dunărea Brăila 33-21 (15-9).

Partida a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale și a pus o cărămidă serioasă la câștigarea unui nou titlu național pentru echipa Capitalei. ”Sunt bucuroasă că suntem foarte aproape de câștigarea unui nou titlu național. În tur am pierdut la Brăila pentru că am început sezonul cu multe jucătoare noi, iar echipa nu era legată. Acum lucrurile s-au schimbat”, a declarat extrema Carmen Martin, una dintre cele mai bune jucătoarele al CSM-ului în acest joc.

Campioana Europei (42 puncte) s-a desprins la 11 puncte în clasament în fața echipei Dunărea Brăila, care are însă un meci mai puțin. ”Matematic se mai pot întâmpla multe până la final, nu suntem de pe acum campioane. Am intat în teren pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc, nu pentru a ne lua revanșa cu Brăila”, a declarat Aurelia Brădeanu.

CSM București a reușit miercuri, la Sala Rapid, cel mai bun joc din 2017. Începutul a fost echilibrat (7-7 min. 18), în spiritul unei partide ce s-a dorit a fi un derby, însă echipa antrenată de Aurelian Roșca a apăsat pe accelerație și s-a desprins apoi categoric. În prima repriză diferența s-a făcut pe câteva contraatacuri finalizate spectaculos de Carmen Martin, pentru ca în partea a doua întregul angrenaj să funcționeze la cei mai înalți parametri.

Aurelian Roșca: ”A fost unul dintre meciurile bune ale echipei, în condițiile în care nu am putut miza pe câteva fete. Sunt probleme minore, rămase de la meciul cu Krim, dar toate fetele vor fi în teren la meciul cu Esbjerg. În meciul de duminică, victoria este obligatorie”.

CSM București: Grubisic, Iordache, Ungureanu – Gullden 7, Manea 5, Martin 5, Brădeanu 3, Niombla 3, Lobach 3, Torstensson 2, Mehmedovic 2, Bohme 2, Bazaliu 1, Curea, Dache, Ayglon-Saurina. Antrenor: Aurelian Roșca

Pentru Dunărea Brăila au marcat: Udriștoiu 7, Tiron 4, Perianu 3, Czeczi 2, Zamfirescu 2, Buceschi 2, Szucs 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share