Handbal feminin. Narcisa Lecusanu, Ambasador EHF Euro 2016, prezentata la meciul CSM Bucuresti – Gyor

Meciul dintre CSM București și Gyori Audi ETO KC, din Grupa C a Ligii Campionilor, programat vineri, 28 octombrie la Sala Polivalentă din Capitală, ora 18:00, are parte și de un moment special. La această întâlnire va fi prezentat Ambasadorul EHF Euro 2016, stabilit de forul european pentru a promova în România competiția continentală de la finele acestui an, găzduită de Suedia (4-18 decembrie).

Personalitate bine cunoscută, Ambasadorul EHF Euro 2016 este Narcisa Lecușanu. În vârstă de 40 ani, Narcisa are o carieră îndelungată în tricoul primei reprezentative a României, pentru care a jucat în 134 de meciuri, înscriind 354 de goluri. Vicecampioană mondială în 2005 cu naționala de senioare, medaliată cu bronz la Mondialele Universitare din 1996, Narcisa Lecușanu a mai participat la două ediții ale CM, dar și la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.

La meciul cu Gyor, Narcisa le va oferi o șansă uriașă câtorva spectatori aflați în tribunele Sălii Polivalente. Aceștia vor participa la un concurs de aruncări la poartă, câștigătorii putând câștiga bilete de acces la Euro 2016, la meciuri din grupă ale tricolorelor, precum și tricouri oficiale ale competiției continentale din Suedia.

Naționala României face parte din Grupa D a Campionatului European, alături de Norvegia, Rusia și Croația.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share