Handbal feminin. Liga Campionilor. Esec cu Vardar, inca avem sanse la sferturi

Handbalistele de la CSM București au cedat marți pe teren propriu, scor 25-30 (11-17) cu Vardar Skopje (Macedonia), într-un meci din cadrul Grupei Principale 2 a Ligii Campionilor. Tigroaicele rămân pe locul 4 al clasamentului, cu două puncte mai mult decât următoarea clasată, FC Midytjlland (Danemarca). La finele săptămânii viitoare CSM va disputa meciul care poate fi decisiv, în deplasare cu Midytjlland.

CSM București a avut un start de meci nereușit, astfel că Vardar, o echipă extrem de solidă, cu o apărare puternică și cu două jucătoare de atac greu de oprit, Andrea Penezic și Andrea Lekic, s-a detașat încă din start, scor 1-4, obligându-l pe antrenorul Kim Rasmussen să ceară time-out. În câteva minute, printr-un forcing susținut și de cei 3.500 de fani prezenți în tribunele Sălii Polivaente, CSMB a ajuns la un gol în spatele campioanei Macedoniei, 5-6, dar Vardar s-a desprins din nou, 6-11, 8-14 și 9-16 (min. 27). La pauză a fost un ecart de șase goluri, 11-17.

În partea a doua, CSM a jucat mai bine, a comprimat scorul până la trei goluri și poate că ar fi relansat definitiv jocul dacă nu ar fi ratat două aruncări de la 7 metri și alte câteva atacuri consecutive. Plus că a lipsit un dram de noroc.

S-a terminat 25-30, iar Tigroaicele nu au timp să-și lingă rănile. Peste 5 zile are loc meciul din Danemarca, iar un rezultat pozitiv este vital.

Kim Rasmussen: ”S-a muncit din greu la antrenamente, iar fetele au dat totul pentru a fi mai bune, ca echipă și luate individual. Am avut cea mai bună apărare din ultimele trei meciuri, am reușit să rezolvăm problema contraatacurilor adverse, dar am avut o apărare nezechilibrată. Ne-am creat mai multe șanse de a marca decât în alte meciuri, dar am făcut în continuare o mulțime de greșeli, în special la începutul meciului. Am fost în urmărire tot meciul, am ajuns aproape de Vardar în partea a doua, dar de fiecare dată când ne-am apropiat ne-a lipsit un pic de noroc. Acum avem la dispoziție cinci zile pentru a fixa problemele apărute. Vom continua să muncim din greu, avem nevoie de caracter, de spirit de echipă”.

Oana Manea: ”Regret că am făcut un asemenea meci în fața acestor suporteri minunați. Încă ne lipseşte spiritul de luptă. Sper să-l găsim în cele din urmă şi să jucăm ca o echipă. Fiecare ar trebui să pună mai mult suflet pentru echipa asta. Urmează meciul cu Midtjylland, nu mi-e frică de niciun adversar, îmi este frică de echipa mea. Suntem o echipă de luptătoare și nu vom renunța cât timp avem o șansă de care să ne agățăm”.

CSM Bucureşti – Vardar Skopje 25-30 (11-17)

CSMB: Grubisic, Pessoa, Iordache – portari; Gullden 4, Curea, Franca Da Silva 3, Rodrigues 3, Vărzaru 1, Brădeanu 1, Bazaliu, Torstensson 5, Nan, Vetkova, Martin 6, Manea 2, Fisker. Antrenor: Kim Rasmussen

Vardar: Leynaud, Suslina – portari; Radicevic 2, Klikovac 3, Damnjanovic, Lazovic 4, Dembele 1, Sokac, Althaus 3, Penezic 7 , Chernoivanenko 1, Covic, Ikhneva, Lekic 9, Ristovska. Antrenor: David Davis – Indira Kastratovic

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share