Handbal feminin. Liga Campionilor. Esec cu Gyor, ne revedem in aprilie, in sfertul de finala cu Rostov Don

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a terminat cu o înfrângere grupele principale ale Ligii Campionilor, după ce a pierdut cu 22-24 partida disputată duminică pe teren propriu cu Gyori Audi ETO, din Ungaria. Echipa lui Kim Rasmussen merge în sferturile de finală de pe locul 4, lucru cunoscut înainte de acest joc, unde va întâlni formația rusă Rostov Don.

Meciul cu Gyor a avut două reprize distincte. Tigroaicele nu și-au găsit ritmul în primele 30 de minute, iar oaspetele s-au desprins încă din start, 1-4, 3-8 și 8-14 la pauză.

În partea secundă, CSM Bucureşti a revenit de la cabine mult mai montată. Portarul Grubisic a fost un adevărat înger păzitor, Gullden a marcat și a distribuit mingi eficiente către pivotul Oana Manea, iar Tigroaicele au ajuns la un singur gol în spatele Gyorului, 18-19 (minutul 48). CSMB nu a putut trece însă peste această barieră, iar Gyorul a plecat de la București cu 2 puncte.

Kim Rasmussen: ”Doresc să felicit Gyorul, a jucat foarte disciplinat. În prima repriză noi a părut că noi nu avem încredere în forțele proprii, în acțiunile noastre, nu am crezut în ceea ce ne-am propus. Împotriva unei echipe precum Gyor, pentru astfel de lucruri ești pedepsit. Sunt mulțumit de repriza a doua, de atitudinea arătată în această parte, am plimbat mai mult mingea și am jucat mult mai bine cu cele două linii, creând probleme defensivei lor. Am ajuns aproape de Gyor, dar am ratat, iar ei au înscris la momentul potrivit”.

CSM București are o lună și jumătate până la sfertul de finală cu Rostov.

CSM Bucureşti – Gyor 22-24 (8-14)

CSMB: Grubisic, Iordache – portari; Gullden 8, Curea 1, Da Silva, Rodrigues 1, Vărzaru 1, Bazaliu 1, Brădeanu 2, Torstenson 1, Nan, Vetkova, Martin 1, Manea 6, Fisker, Nicula. Antrenor: Kim Rasmussen

Gyor: Grimsbo 1, Kiss – portari; Knedlikova, Alstad 4, Loke 5, Harsfalvi, Kovacsics 3, Sulland 5, Amorim 3, Orban, Groot 2, Broch 1. Antrenor: Ambros Martin

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share