Handbal feminin. Liga Campionilor. CSMB – Rostov Don. Fiecare club are cate 9 handbaliste convocate la loturi

Federaţia Europeană de Handbal a confirmat la începutul acestei săptămâni faptul că partidele dintre CSM Bucureşti şi Rostov Don (Rusia), din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, se vor desfăşura pe 31 martie (turul, România) şi 9 aprilie (returul, Rusia).

Cele două formaţii nu au avut însă timp să intre în febra „dublei” respective, întrucât ambele au furnizat multe jucătoare la echipele reprezentative. Perioada 7-20 martie este rezervată naţionalelor în handbalul feminin, iar CSM Bucureşti şi Rostov se numără printre cluburile cu număr important de „internaţionale” la loturi. Nu mai puţin de 9 „tigroaice” (Brădeanu, Manea – România; Franca Da Silva, Rodrigues, Pessoa – Brazilia; Gullden, Torstensson – Suedia, Vetkova – Rusia, Martin – Spania) plus antrenorul Kim Rasmussen (naţionala Poloniei) vor disputa în această perioadă meciuri oficiale sau amicale la echipele naţionale. Interesant este faptul că Rostov „răspunde” cu acelaşi număr de jucătoare implicate şi în activitatea primelor reprezentative: Sedoykina, Bobrovnikova, Davydenko, Ilina, Petrova, Sen, Slivinskaya – Rusia; Borschenko – Ucraina, Lunde – Norvegia.

„Tigroaica” Ekaterina Vetkova are ocazia de a lua „pulsul” adversarelor de la Rostov la naţionala Rusiei. De asemenea, antrenorul Kim Rasmussen poate face o analiză mai bună asupra jucătoarelor de la Rostov care sunt şi în selecţionata lui Evgeny Trefilov, având în vedere că săptămâna viitoare le va întâlni cu selecţionata Poloniei chiar în turneul preolimpic de la Astrakhan. De asemenea, Aurelia Brădeanu şi Oana Manea îşi vor lua deja repere cu portarul Katrine Lunde în partida Norvegia – România (13 martie), programată la Stavanger, în cadrul preliminariilor Euro 2016.

Chiar dacă întreaga atenţie este captată în prezent pe jocurile echipelor naţionale, cu siguranţă că atât stafful nostru de la CSM Bucureşti, cât şi cel de la Rostov vor căuta să adune informaţii utile înaintea sferturilor de finală la fiecare ocazie ivită.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share