Handbal feminin. Liga Campionilor. CSM Bucuresti se intoarce fara puncte de la Gyor: 22-28

Tigroaicele au pierdut cu 28-22 partida cu Gyor, jucată sâmbătă în Ungaria, în cadrul Grupei 2 a Ligii Campionilor. În urma acestei înfrângeri, CSMB a rămas la 4 puncte în spatelele formaţiei maghiare şi se va lupta pentru locul 3 în grupă cu Vardar Skopje şi FC Midtjylland.

Campioana României nu a prins cea mai mai bună zi, chiar dacă startul a fost promiţător. Linia de 9 metri, Torstensson – Gullden – Rodrigues, a fructificat toate atacurile în primele minute, astfel că după 6 minute scorul era 4-2 în favoarea Tigroaicelor.

Gyor şi-a revenit repede, profitând însă de unele erori făcute în atac de trupa lui Kim Rasmussen. De la 2-4 s-a ajuns la 8-5 în minutul 15, majoritatea golurilor înscrise de gazde fiind pe contraatac, Jelena Grubisic a avut un start de joc foarte bun, a continuat să apere la un nivel ridicat şi a reuşit totuşi să ţină echipa în joc până la pauză: 12-10.

CSMB a încercat să revină în partea secundă, dar primele care au punctat decisiv au fost tot gazdele. Tigroaicele au evoluat în inferioritate numerică timp de 4 minute la mijlocul reprizei, iar Gyor a reuşit desprinderea la 19-13. Câştigătoarea Ligii Campionilor în 2013 şi 2014 nu a mai putut fi ajunsă, aceeaşi diferenţă fiind înregistrată şi la final: 28-22.

Chiar dacă a pierdut, CSMB are în continuare şanse reale de a se califica în sferturile de finală. Următoarea partidă este programată în 16 februarie, în Sala Polivalentă, cu Vardar Skopje.

Gyor – CSM Bucureşti 28-22 (12-10)

Grimsbo, Kiss – portari; Knedlikova 5, Alstad 1, Loke 2, Harsfalvi, Kovacsics 2, Sulland 3, Lakatos, Amorim 5, Orban, Groot 6, Broch 4. Antrenor: Ambros Martin

Grubisic, Pessoa, Iordache – portari; Gullden 8, Curea 2, Da Silva, Rodrigues 5, Vărzaru, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson 4, Nan, Vetkova, Martin 2, Manea 1, Nicula. Antrenor: Kim Rasmussen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share