Handbal feminin. La 10 puncte de un nou titlu! CSMB s-a distantat de HCM Baia Mare si poate deveni campioana, in penultima etapa, cu U Cluj

Oboseala începe să-și spună cuvântul. Programul încărcat din ultima lună a atârnat plumbi de picioarele Tigroaicelor, care au avut de tras pentru a se impune în deplasarea de la Roman, din etapa a 21-a a Ligii Naționale. CSM București a câștigat partida de miercuri cu 22-21 (13-9), însă gazdele au condus cu 21-20 când mai erau două minute de joc. În 90 de secunde, trupa antrenată de Kim Rasmussen a întors însă rezultatul: apărarea a rezistat, iar Ana Paula Rodrigues a luat două acțiuni pe cont propriu, marcând golurile decisive. O victorie pe muchie, în fața unei echipe incomode, care a contat însă enorm în economia calculelor pentru titlu.

În aceeași etapă, imediat după jocul Tigroaicelor de la Roman, s-a jucat și meciul dintre Corona Brașov și HCM Baia Mare. Brașovencele au câștigat categoric sub Tâmpa, scor 32-26, astfel că CSM București s-a distanțat la șase puncte în clasament în fața vicecampioanei din Baia Mare, cu cinci etape înainte de final. Tigroaicele mai au nevoie de numai 10 puncte în următoarele patru etape, cu SCM Craiova (acasă), CSM Ploiești (deplasare), Unirea Slobozia (acasă) și U Cluj (acasă). Practic, CSMB poate sărbători al doilea titlu din istorie la meciul programat la jumătatea lunii aprilie cu U Cluj-Napoca.

Au marcat pentru CSM în meciul cu Roman: Rodrigues 5, Gullden 4, Manea 4, Brădeanu 3, Martin 3, Da Silva 1, Torstensson 1, Fisker 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share