Handbal feminin. Kim Rasmussen, debut cu victorie: Corona – CSM Bucuresti 26-28

Kim Rasmussen a debutat pe banca tehnică a campionei României la handbal feminin cu un meci de mare luptă, disputat luni la Brașov. Tigroaicele au ieșit încă învingătoare și din această partidă, care a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale: Corona – CSM București 26-28 (13-14).

Corona a început mai bine și a condus cu 3-1 și 4-2 (min. 8), dar CSM a revenit și a trecut în avantaj, 5-6 (min. 15),  cu câte trei goluri marcate de Fisker și Gullden. ”Bella” a fost de altfel principala marcatoare a CSMB, cu 9 goluri, dintre care opt au fost din aruncări de la 7 metri. Gazdele nu au renunțat la luptă și au marcat în următoarele șase minute de cinci ori, primind un singur gol, astfel că în minutul 21 tabela arăta 10-7 pentru Corona.

Cu Bella Gullden excelentă la coordonare, cu Oana Manea bine înșurubată pe semicercul advers și cu cvartetul brazilian în teren, Tigroaicele au început să-și intre în ritm. Apărarea a devenit din ce în ce mai eficientă, iar în atac lucrurile au mers așa cum și-a dorit Kim Rasmussen, astfel că CSMB a intrat în avantaj de un gol la pauză.

În partea a doua, echipa Capitalei s-a desprins la patru goluri, 15-19 (min. 40), iar din acel moment a controlat avantajul cu autoritatea unei echipe experimentate. Corona s-a apropiat de câteva ori la două goluri, dar nu a putut pune în pericol victoria CSMB.

CSM: Pessoa, Iordache, Grubisic – portari; Gullden 9, Curea, Da Silva 3, Rodrigues 5, Jorgensen, Vărzaru 3, Bazaliu, Brădeanu 1, Nan, Martin 1, Manea, Fisker 5, Fachinello 1. Antrenor: Kim Rasmussen.

După 7 etape, CSM este neînvinsă, cu 21 de puncte, golaveraj +73.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share