Handbal feminin. J3. Tigroaicele raman pe locul 1 in serie si dupa primul turneu de sala

Junioarele 3 de la CSM București (antrenori, Claudia Iancu și Elena Avădănii) își mențin prima poziție a seriei D și după disputarea turneului de sală I. Competiția, disputată la Plopeni, în perioada 10-13 martie, le-a adus „tigroaicelor” 13 puncte din 15 puse în joc. Tinerele handbaliste au disputat 4 partide, în care au obținut 3 victorii.

CSM București e liderul seriei D, cu 46 de puncte (15 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere, 14 puncte bonus pentru respectare cerințe talie), cu 5 puncte mai mult decât următoarea clasată, CSS Slobozia.

CSM București a început turneul de sală cu o victorie, scor 25-18 (11-7), obținută în meciul cu CSS 2 București, ocupanta locului 4 în serie. Cel mai dificil meci s-a încheiat cu o victorie la limită a „tigroaicelor”, scor 20-19 (9-11), în fața echipei de pe locul 2, CSS Slobozia. Pe fondul oboselii și al unor accidentări (Muclea Andreea și Popescu Karina), junioarele 3 au contabilizat și prima înfrângere din acest sezon, în fața echipei CS Rapid București, scor 21-28 (11-15). Nici cea de-a patra partidă a turneului nu a fost deloc ușoară, CSM București reușind să se impună greu, scor 18-16 (8-8), în fața echipei Dacia Mioveni.

Cel de-al doilea turneu de sală va avea loc între 25-27 martie, acolo unde vom da piept pe rând cu ACS Corbeanca, CS Kira Târgoviște și CSS 6 București.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share