Handbal feminin. Infrangere la un gol in Macedonia: Vardar – CSMB 22-21

Handbalistele de la CSM București au debutat cu un eșec la limită în Grupa Principală a Ligii Campionilor, sâmbătă în Macedonia: Vardar Skopje – CSM Bucureşti 22-21 (11-11).

Tigroaicele au început bine și s-au desprins la 6-3, dar problemele avute la linia de 9 metri s-au resimțit din plin. Fără Line Jorgensen (operată) și cu Linnea Tostenson și Ana Paula Rodrigues revenite după probleme medicale, antrenorul Kim Rasmussen a fost deseori nevoit să improvizeze. Până la pauză, Vardar a trecut în avantaj, dar CSMB a reechilibrat tabela (11-11).

În repriza a doua, tot campioana României a început mai bine, dar gazdele au revenit și s-au impus într-un final jucat pe muchie de cușit, în care CSMB a avut șansa egalului.

În urma acestui rezultat, CSM București a coborât pe locul 4 în Grupa Principală II a Ligii Campionilor. Tot în grupa II, Gyor – Buducnost 22-20.

Vineri, 15 ianuarie, Tigroaicele vor juca pe teren propriu cu Midtjylland (Danemarca).

Vardar: Leynaud, Suslina, Petkovska – portari; Radicevic 2, Klikovac 2, Damnjanovic, Lazovic 2, Dembele 4, Althaus 3, Penezic 4, Chernoivanenko, Covic, Khmyrova, Lekic 5, Ristovska, Grbic. Antrenor: Jan Pytick

CSM București: Grubisic, Pessoa, Iordache – portari; Gullden 8, Curea, Rodrigues 4, Vărzaru, Brădeanu 2, Torstensson, Nan, Vetkova, Martin 2, Manea 2, Fisker 3. Antrenor: Kim Rasmussen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share