Handbal feminin. Inca un pas spre titlu! Carmen Martin – 8 din 9 in victoria de la Craiova!

Tigroaicele au mai făcut un pas spre cucerirea titlului național, după o nouă victorie obținută în deplasare: SCM Craiova – CSM București 25-30 (12-15). Partida a contat pentru etapa a 18-a a Ligii Naționale. CSMB are 45 de puncte în clasament din 16 jocuri, cu 14 puncte mai mult decât următoarea clasată, Dunărea Brăila (31p).

Până la următorul meci din Liga Campionilor (25 februarie, în deplasare cu Larvik), CSM București și-a îndreptat atenția spre campionatul intern, unde îți continuă marșul spre un nou titlu. Joi, Tigroaicele s-au deplasat la Craiova, pentru duelul cu ocupanta locului patru în clasament, SCM. Meciul a avut istoric doar până la jumătatea primei reprize. CSM a început cu 2-0, dar gazdele au egalat și au rămas în joc până în minutul 14 (scor 6-6). Au urmat însă șapte minute de foc, în care Tigroaicele au înscris de șapte ori, primind în schimb un singur gol: 13-7 pentru campioana Europei (min. 21).

Din acel moment, Craiova a reușit doar să mai comprime rezultatul, până la o diferență de două goluri (în trei situații). CSM București a jucat constant bine, Paula Ungureanu și-a făcut norma de parade, iar victoria a venit logic, la diferență liniștitoare. Cea mai prolifică jucătoare din tabăra CSM-ului a fost Carmen Martin, cu 8 goluri marcate din 9 aruncări la poartă. Extrema campioanei a punctat de cinci ori între minutele 42 și 53.

În etapa următoare, CSMB va juca pe teren propriu (Sala Rapid, luni, 20 februarie, ora 17:00) cu Universitatea Cluj.

CSM: Ungureanu, Iordache, Grubisic – Martin 8, Torstenson 6, Mehmedovic 5, Curea 3, Gullden 2, Niombla 2, Ayglon 1, Bazaliu 1, Lobach 1, Bohme 1, Dache, Brădeanu, Manea. Antrenor: Aurelian Roșca

Pentru SCM Craiova au marcat: Zamfir 9, Andrei 4, Landre 4, Nikolic 4, Apipie 2, Ianași 1, Trifunovic 1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share